Novak i Beker raskidaju saradnju od 2017. godine?!

Nemački mediji od četvrtka bruje da je došao kraj saradnje između Novaka Đokovića i Borisa Bekera!

Tenis 14.10.2016 | 09:15
Novak i Beker raskidaju saradnju od 2017. godine?!
Legendarni Nemac nije sa Novakom u Šangaju, već Marjan Vajda, što istina ne mora ništa da znači jer se njih dvojica smenjuju na turnirima, ali za kolege u Nemačkoj to je bio dovoljan povod da pitaju najboljeg tenisera sveta šta se dešava sa Bekerom i da li će mu ugovor biti produžen na kraju ove sezone.

- O 2017. nismo još razgovarali. Nisam još uvek razmišljao o tome - rekao je Novak.

Da podsetimo, Nemac i Srbin na kraju svake sezone sumiraju učinjeno u godini na izmaku, razgovaraju, pa potom odlučuju da li će doći do nastavka saradnje ili ne. Bekeru ugovor ističe na kraju ove sezone.

Njih dvojica su započeli saradnju početkom 2014, a Novak je nekoliko puta isticao da mu je Beker pomogao pre svega oko psiholoških priprema za meč.

- Zadovoljan sam saradnjom sa Borisom. Pomogao mi je sa psihološkog aspekta jer je prolazio u svojoj karijeri isto ono kroz šta ja sada prolazim. Zajedno smo uzeli sedam grend slem titula i mislim da to govori dosta o berićetnosti naše saradnje - rekao je Novak pre dve sedmice dok je boravio u Beogradu.

Kraj sezone se bliži tako da ćemo brzo saznati šta se iza brda valja i da li će Nemac zadržati poziciju u Novakovom štabu.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar