Оглас: Продајем бебу, цијена 5.000 евра!

На Ибејовом порталу за мале огласе на продају је понуђена беба! Како извештава “Рајнише пост”, а преноси “Фокус”, реч је о 40 дана старој девојчици Марији, за коју је тражено 5.000 евра.

Свијет 13.10.2016 | 18:22
Оглас: Продајем бебу, цијена 5.000 евра!
Неукусни оглас, који је постављен у Дуисбургу (Северна Рајна-Вестфалија), уклоњен је са сајта после 30 минута, након што је велики број корисника направио скриншот. За сада није познато да ли је реч о бизарној шали, превари, или озбиљној понуди.

Портпарол малих огласа у Ибеју изјавио је да је компанија истог дана поднела кривичну пријаву. “Веома нам је стало да починилац одговара за своје поступке, чак и ако је у питању само шала”, рекао је Пјер ди Боа.

У међувремену је покренута истрага због сумње на трговину људима, а, како је известио сајт телевизије "WДР", дуизбуршка полиција већ има двоје осумњичених, а у питању су избеглице.

Полиција је предала бебу на старање надлежним службама, а родитељи су одведени на саслушање. Истрага је у току и још се не зна ко је постовао оглас. Потврђено је, међутим, да то није учињено са интернет-адресе родитеља.

Извор: фоцус.де/Блиц
Фото: Е-Баy / сцреенсхот

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Е ово је...

15.10.2016 15:06

... стварно неукусна и ако је сала.

ОДГОВОРИТЕ