Oglas: Prodajem bebu, cijena 5.000 evra!

Na Ibejovom portalu za male oglase na prodaju je ponuđena beba! Kako izveštava “Rajniše post”, a prenosi “Fokus”, reč je o 40 dana staroj devojčici Mariji, za koju je traženo 5.000 evra.

Svijet 13.10.2016 | 18:22
Oglas: Prodajem bebu, cijena 5.000 evra!
Neukusni oglas, koji je postavljen u Duisburgu (Severna Rajna-Vestfalija), uklonjen je sa sajta posle 30 minuta, nakon što je veliki broj korisnika napravio skrinšot. Za sada nije poznato da li je reč o bizarnoj šali, prevari, ili ozbiljnoj ponudi.

Portparol malih oglasa u Ibeju izjavio je da je kompanija istog dana podnela krivičnu prijavu. “Veoma nam je stalo da počinilac odgovara za svoje postupke, čak i ako je u pitanju samo šala”, rekao je Pjer di Boa.

U međuvremenu je pokrenuta istraga zbog sumnje na trgovinu ljudima, a, kako je izvestio sajt televizije "WDR", duizburška policija već ima dvoje osumnjičenih, a u pitanju su izbeglice.

Policija je predala bebu na staranje nadležnim službama, a roditelji su odvedeni na saslušanje. Istraga je u toku i još se ne zna ko je postovao oglas. Potvrđeno je, međutim, da to nije učinjeno sa internet-adrese roditelja.

Izvor: focus.de/Blic
Foto: E-Bay / screenshot

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

E ovo je...

15.10.2016 15:06

... stvarno neukusna i ako je sala.

ODGOVORITE