Дијего, да ли је бољи Меси или Роналдо?!

Један од најбољих фудбалера свих времена Дијего Армандо Марадона одговорио на питање о двојици најбољи фудбалера садашњице Кристијану Роналду и Лионелу Месију. Није много помогао за наредне дискусије.

Фудбал 15.10.2016 | 10:30
Дијего, да ли је бољи Меси или Роналдо?!
Када један од најбољих фудбалера свих времена прича о фудбалу - сви слушају.

Тако је требало да буде и овога пута када је Дијего Армандо Марадона коначно проговорио о "вечној теми данашњице" - да ли је бољи Лионел Меси или Кристијано Роналдо - али он није понудио одговор који ће се свидети једној или другој страни.

Аргентинац је учествовао на мечу хуманитарног карактера, на коме је успео да се посвађа са сународником Хуаном Себастијаном Вероном, а у једном од разговора са новинарима "Марке" дотакао се и ове теме на коју је ретко или уопште није говорио.

Од бившег фудбалера Барселоне и репрезентативца Аргентине очекивало се да ће Лионела Месија прогласити за бољег од Кристијана Роналда, али је он понудио чудан одговор...

"Меси није бољи од Кристијана Роналда – и обрнуто – Кристијано Роналдо није бољи од Месија", гласио је одговор Марадоне који је додатно збунио новинара, а верујемо и вас.

Није баш познато шта је Марадона хтео овим да поручи, али је похвално говорио о Нејмару...

"Волим да гледам Нејмара који упркос томе што често трпи ударце по ногама и даље покушава да предрибла своје чуваре", објаснио је он.

Марадона је током овог лета био велики критичар Лионела Месија, а "велики Дијего" му је највише замерио на "слабом карактеру" и на томе што није успео да буде "вођа" Аргентине какав је и он сам био.

Меси се био повукао из репрезентације након пораза у финалу Копа Америке, али се убрзо предомислио и наставио да игра за "гаучосе". Марадона је претходно инсистирао на томе да је Меси најбоље партије у репрезентацији пружао у време када је он био селектор.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар