Dijego, da li je bolji Mesi ili Ronaldo?!

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Dijego Armando Maradona odgovorio na pitanje o dvojici najbolji fudbalera sadašnjice Kristijanu Ronaldu i Lionelu Mesiju. Nije mnogo pomogao za naredne diskusije.

Fudbal 15.10.2016 | 10:30
Dijego, da li je bolji Mesi ili Ronaldo?!
Kada jedan od najboljih fudbalera svih vremena priča o fudbalu - svi slušaju.

Tako je trebalo da bude i ovoga puta kada je Dijego Armando Maradona konačno progovorio o "večnoj temi današnjice" - da li je bolji Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo - ali on nije ponudio odgovor koji će se svideti jednoj ili drugoj strani.

Argentinac je učestvovao na meču humanitarnog karaktera, na kome je uspeo da se posvađa sa sunarodnikom Huanom Sebastijanom Veronom, a u jednom od razgovora sa novinarima "Marke" dotakao se i ove teme na koju je retko ili uopšte nije govorio.

Od bivšeg fudbalera Barselone i reprezentativca Argentine očekivalo se da će Lionela Mesija proglasiti za boljeg od Kristijana Ronalda, ali je on ponudio čudan odgovor...

"Mesi nije bolji od Kristijana Ronalda – i obrnuto – Kristijano Ronaldo nije bolji od Mesija", glasio je odgovor Maradone koji je dodatno zbunio novinara, a verujemo i vas.

Nije baš poznato šta je Maradona hteo ovim da poruči, ali je pohvalno govorio o Nejmaru...

"Volim da gledam Nejmara koji uprkos tome što često trpi udarce po nogama i dalje pokušava da predribla svoje čuvare", objasnio je on.

Maradona je tokom ovog leta bio veliki kritičar Lionela Mesija, a "veliki Dijego" mu je najviše zamerio na "slabom karakteru" i na tome što nije uspeo da bude "vođa" Argentine kakav je i on sam bio.

Mesi se bio povukao iz reprezentacije nakon poraza u finalu Kopa Amerike, ali se ubrzo predomislio i nastavio da igra za "gaučose". Maradona je prethodno insistirao na tome da je Mesi najbolje partije u reprezentaciji pružao u vreme kada je on bio selektor.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar