Фибел: Божовић ме није отписао!

Штопер Црвене звезде верује да ће добити нову прилику да се докаже. Не мисли да је проблем са прилагођавањем разлог што га нема у тиму.

Фудбал 17.10.2016 | 08:30
Фибел: Божовић ме није отписао!
Последњи пут када се Томас Фибел нашао у тиму Црвене звезде био је реванш са Сасуолом у Београду. Од тог 25. августа, француски штопер је само још у дербију са Партизаном био у протоколу, али није улазио у игру.

Чини се да га је тренер Миодраг Божовић прецртао са листе играча на које озбиљно рачуна, међутим, корпулентни Француз тврди другачије.

"Разговарали смо. Показао ми је тим гестом да ме није отписао, али детаљи разговора ипак нису за јавност. Имамо одличан однос и верујем у оно што ми је рекао. Најважније је да радим напортно, као и увек и чекам шансу, а кад она стигне, бићу спреман",изјавио је Фибел за Спортски журнал.

Француски дефанзивац каже да неиграње подноси лакше јер екипа побеђује.

"Кад не играш месец дана најважније је да останеш позитиван. Срећом, тим побеђује и зато много лакше подносим изостанак. Да не играм, а бележимо лоше резултате, био бих сигурно више разочаран".

По приказаним партијама на почетку сезоне, делује да Фибел није успео да се уклопи у Звездин стил игре, са високо постављеном одбраном. Он, ипак, не мисли тако.

"Не сматрам да је адаптација разлог због којег нисам у конкуренцији. Добро сам прихваћен, брзо сам се прилагодио и не постоји никакав проблем на том пољу. Проблема нисам имао ни у Русији, у првенству које је знатно захтевније и у којем је свака утакмица одлучујућа. Једноставно, све је било сплет околности".

Фибел је у Звезду доведен да буде велико појачање у одбрани, што се није испоставило. Каже да је свестан шта се од њега очекује, али и да, док је он био у тиму, резултати нису били "толико лоши".

"Јасно ми је шта се од мене очекује. Упркос томе, резултати нису били толико лоши. Неспретно смо елиминисани у Европи, док су резултати у првенству били врло добри. У периоду док сам био стартер, у Суперлиги смо уписали три победе и реми", подсећа штопер црвено-белих за "Журнал".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар