Fibel: Božović me nije otpisao!

Štoper Crvene zvezde veruje da će dobiti novu priliku da se dokaže. Ne misli da je problem sa prilagođavanjem razlog što ga nema u timu.

Fudbal 17.10.2016 | 08:30
Fibel: Božović me nije otpisao!
Poslednji put kada se Tomas Fibel našao u timu Crvene zvezde bio je revanš sa Sasuolom u Beogradu. Od tog 25. avgusta, francuski štoper je samo još u derbiju sa Partizanom bio u protokolu, ali nije ulazio u igru.

Čini se da ga je trener Miodrag Božović precrtao sa liste igrača na koje ozbiljno računa, međutim, korpulentni Francuz tvrdi drugačije.

"Razgovarali smo. Pokazao mi je tim gestom da me nije otpisao, ali detalji razgovora ipak nisu za javnost. Imamo odličan odnos i verujem u ono što mi je rekao. Najvažnije je da radim naportno, kao i uvek i čekam šansu, a kad ona stigne, biću spreman",izjavio je Fibel za Sportski žurnal.

Francuski defanzivac kaže da neigranje podnosi lakše jer ekipa pobeđuje.

"Kad ne igraš mesec dana najvažnije je da ostaneš pozitivan. Srećom, tim pobeđuje i zato mnogo lakše podnosim izostanak. Da ne igram, a beležimo loše rezultate, bio bih sigurno više razočaran".

Po prikazanim partijama na početku sezone, deluje da Fibel nije uspeo da se uklopi u Zvezdin stil igre, sa visoko postavljenom odbranom. On, ipak, ne misli tako.

"Ne smatram da je adaptacija razlog zbog kojeg nisam u konkurenciji. Dobro sam prihvaćen, brzo sam se prilagodio i ne postoji nikakav problem na tom polju. Problema nisam imao ni u Rusiji, u prvenstvu koje je znatno zahtevnije i u kojem je svaka utakmica odlučujuća. Jednostavno, sve je bilo splet okolnosti".

Fibel je u Zvezdu doveden da bude veliko pojačanje u odbrani, što se nije ispostavilo. Kaže da je svestan šta se od njega očekuje, ali i da, dok je on bio u timu, rezultati nisu bili "toliko loši".

"Jasno mi je šta se od mene očekuje. Uprkos tome, rezultati nisu bili toliko loši. Nespretno smo eliminisani u Evropi, dok su rezultati u prvenstvu bili vrlo dobri. U periodu dok sam bio starter, u Superligi smo upisali tri pobede i remi", podseća štoper crveno-belih za "Žurnal".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar