Недвед жали што није играо у Јунајтеду!

Некадашњи чешки фудбалер Павел Недвед рекао је да жали што никада у каријери није имао шансу да игра за Манчестер јунајтед.

Фудбал 16.10.2016 | 17:30
Недвед жали што није играо у Јунајтеду!
Недвед је своју играчку каријеру завршио 2009. године у Јувентусу, а током каријере која је трајала 18 година освојио је бројне трофеје и награде, укључујући и награду за најбољег фудбалера Европе 2003. године.

Он је, међутим, признао да је љубоморан на свог земљака Карела Поборског који је од 1996. до 1998. играо за Јунајтед.

"Због чега жалим? Због тога што никада нисам играо за Манчестер јунајтед. Прелазак у Јунајтед никада није био на столу, једино се Челси интересовао за мене... Волео сам генерацију Пола Сколса и Рајана Гигса, којима сам се дивио. Био сам мало љубоморан на Поборског који је играо за Јунајтед и који је искусио велике мечеве", рекао је Недвед за чешке медије.

Бивши фудбалер Спарте из Прага и Лација рекао је и да је садашњи нападач Манчестер јунајтеда Златан Ибрахимовић један од најталентованијих играча са којима је икад играо.

Ибрахимовић је у Јувентус стигао 2004. године из Ајакса и провео је две године у тиму из Торина са којим је освојио две титуле у Серији А.

"Што се тиче саиграча, било их је много и не желим да увредим било кога... Али, ако бих морао да изаберем једног, онда би то био Златан Ибрахимовић. Он има страшну моћ, одличну технику", рекао је Недвед.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар