Nedved žali što nije igrao u Junajtedu!

Nekadašnji češki fudbaler Pavel Nedved rekao je da žali što nikada u karijeri nije imao šansu da igra za Mančester junajted.

Fudbal 16.10.2016 | 17:30
Nedved žali što nije igrao u Junajtedu!
Nedved je svoju igračku karijeru završio 2009. godine u Juventusu, a tokom karijere koja je trajala 18 godina osvojio je brojne trofeje i nagrade, uključujući i nagradu za najboljeg fudbalera Evrope 2003. godine.

On je, međutim, priznao da je ljubomoran na svog zemljaka Karela Poborskog koji je od 1996. do 1998. igrao za Junajted.

"Zbog čega žalim? Zbog toga što nikada nisam igrao za Mančester junajted. Prelazak u Junajted nikada nije bio na stolu, jedino se Čelsi interesovao za mene... Voleo sam generaciju Pola Skolsa i Rajana Gigsa, kojima sam se divio. Bio sam malo ljubomoran na Poborskog koji je igrao za Junajted i koji je iskusio velike mečeve", rekao je Nedved za češke medije.

Bivši fudbaler Sparte iz Praga i Lacija rekao je i da je sadašnji napadač Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović jedan od najtalentovanijih igrača sa kojima je ikad igrao.

Ibrahimović je u Juventus stigao 2004. godine iz Ajaksa i proveo je dve godine u timu iz Torina sa kojim je osvojio dve titule u Seriji A.

"Što se tiče saigrača, bilo ih je mnogo i ne želim da uvredim bilo koga... Ali, ako bih morao da izaberem jednog, onda bi to bio Zlatan Ibrahimović. On ima strašnu moć, odličnu tehniku", rekao je Nedved.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar