Дара Бубамара имала неугоду

Дара Бубамара доживела је саобраћајку у ноћи између уторка и среде. Несрећа се догодила нкоан емисије "Ами Џи шоу", у којој је Дара гостовала са Ђанијем.

Забава 13.10.2016 | 08:18
 Дара Бубамара имала неугоду
- Рекла ми је да најрадије не би ишла у Нови Сад јер пада киша, али да мора због сина. Мене је одвезла до зграде, а после је отишла по друга кола којима се вратила у Нови Сад. Јуче сам је звао цео дан, није ми се јављала, што ме зачудило, а тек касно поподне ми је пустила поруку: "Знаш ли шта ми се синоћ десило? Имала сам удес!И мали потрес мозга зарадила" - каже Дарин пријатељ.

 Дара је срећом прошла само са блажим потресом мозга.

- Мало брже сам возила у жељи да што пре стигнем кући, одврнула сам музику, пут је био клизав и слетела сам! Ничега се више не сећам јер сам се онесвестила и не знам колико сам била тако онесвешћена. Глава ме је ужасно болела. Позвала сам пријатељицу, а она своје пријатеље с једне приватне клинике, који су дошли и одвезли ме. Данас сам већ боље. Ауто није много оштећен. Желим само да мислим позитивно. Не бих више причала о томе јер ту ноћ што пре желим да заборавим - рекла је певачица за "Курир".

Блиц
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мисли

13.10.2016 17:28

потрес главе о мозгу други пут,обљављујте висе оваквих инфо супер су.

ОДГОВОРИТЕ