Видео: Шоу и брука! У једном тиму: Марадона, Тоти, Кафу… У другом: Роналдињо, Руи Кошта, Верон…

Сенку на спектакл бацила свађа и вређање аргентинских великана...

Фудбал 13.10.2016 | 10:00
Видео: Шоу и брука! У једном тиму: Марадона, Тоти, Кафу… У другом: Роналдињо, Руи Кошта, Верон…
Рим је опет видео фудбалска божанства. Довољно је рећи да су се на терену нашле три митске “десетке” из репрезентација које су освајале Мондијал 1986, 2002. и 2006. године. Великани попут Дијега Марадоне, Роналдиња и Франческа Тотија!

На римском Олимпику су се окупила бројне светске фудбалске фаце како би учествовале на Мечу Мира у организацији Папе Фрања. Наравно, утакмица је имала хуманитарни карактер, а сва прикупљена средства су отишла за помоћ жртвама недавог земљотреса који је погодио Италију.

Ипак, сенку на фудбалски спектакл је бацило понашање двојие аргентинских асова Дијега Марадоне и Хуана Себастијана Верона. Њих двојица су се сукобили на терену због неких раније нерашчшћених рачуна (Мондијал 2010. када је Марадона био селектор), а Дијего је упутио низ увреда Верону попут “курвин сине” и на крају желео да се физички обрачуна са њим. Срећом, спречен је…



Екипе су биле подељене на Беле и Плаве, а на крају су славили Бели предвођени Роналдињомкоји је у неколико наврата одушевио публику сјајним потезима међу којима је била и асистенција Канутеу.

Плави - Бели 3:4
/Ди Натале 1, Тоти 22, Бурдизо 68 - Кануте 5, Кркић 35, Креспо 67, Кавенаги 74/

ПЛАВИ: Мондрагон, Кафу, Алдаир, Бурдизо, Кандела, Тадеи, Карбоне, Маури, Тоти, Марадона, Ди Натале. Играли су још: Легротаље.

БЕЛИ: Бизари, Замброта, Маркез, Санчис, Абидал, Давидс, Верон, Роналдињо, Кркић, Кануте, Креспо. Играли су још: Руи Кошта, Гереро, Пирес, Консеисао, Хан, Кавенаги, Марадона Јуниор, Гонзало



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар