Video: Šou i bruka! U jednom timu: Maradona, Toti, Kafu… U drugom: Ronaldinjo, Rui Košta, Veron…

Senku na spektakl bacila svađa i vređanje argentinskih velikana...

Fudbal 13.10.2016 | 10:00
Video: Šou i bruka! U jednom timu: Maradona, Toti, Kafu… U drugom: Ronaldinjo, Rui Košta, Veron…
Rim je opet video fudbalska božanstva. Dovoljno je reći da su se na terenu našle tri mitske “desetke” iz reprezentacija koje su osvajale Mondijal 1986, 2002. i 2006. godine. Velikani poput Dijega Maradone, Ronaldinja i Frančeska Totija!

Na rimskom Olimpiku su se okupila brojne svetske fudbalske face kako bi učestvovale na Meču Mira u organizaciji Pape Franja. Naravno, utakmica je imala humanitarni karakter, a sva prikupljena sredstva su otišla za pomoć žrtvama nedavog zemljotresa koji je pogodio Italiju.

Ipak, senku na fudbalski spektakl je bacilo ponašanje dvojie argentinskih asova Dijega Maradone i Huana Sebastijana Verona. Njih dvojica su se sukobili na terenu zbog nekih ranije neraščšćenih računa (Mondijal 2010. kada je Maradona bio selektor), a Dijego je uputio niz uvreda Veronu poput “kurvin sine” i na kraju želeo da se fizički obračuna sa njim. Srećom, sprečen je…



Ekipe su bile podeljene na Bele i Plave, a na kraju su slavili Beli predvođeni Ronaldinjomkoji je u nekoliko navrata oduševio publiku sjajnim potezima među kojima je bila i asistencija Kanuteu.

Plavi - Beli 3:4
/Di Natale 1, Toti 22, Burdizo 68 - Kanute 5, Krkić 35, Krespo 67, Kavenagi 74/

PLAVI: Mondragon, Kafu, Aldair, Burdizo, Kandela, Tadei, Karbone, Mauri, Toti, Maradona, Di Natale. Igrali su još: Legrotalje.

BELI: Bizari, Zambrota, Markez, Sančis, Abidal, Davids, Veron, Ronaldinjo, Krkić, Kanute, Krespo. Igrali su još: Rui Košta, Gerero, Pires, Konseisao, Han, Kavenagi, Maradona Junior, Gonzalo



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar