Отац Сефића истим аутом изазвао удес

Док полицијске агенције интензивно трагају за 25-годишњим Сањином Сефићем, који је у понедјељак навече на пјешачком прелазу аутомобилом голф ВИ усмртио студенткиње Селму Агић (1995) из Бугојна и Едиту Малкоч (1996) из Босанске Крупе, медији у Федерацији БиХ сазнаје да је исти аутомобил већ био виновник саобраћајног удеса.

Босна и Херцеговина 12.10.2016 | 13:14
Отац Сефића истим аутом изазвао удес
Тада је за воланом био Сањинов отац Јасмин.

Због наношења тежих тјелесних повреда, против њега је пред Општинским судом Сарајево вођен поступак и Јасмин Сефић је ослобођен.

Аутомобил је у власништву Рафајзен лизинга.

Подсјетимо, Сефић је, ударивши голфом ВИ Селму и Едиту, несретне дјевојке одбацио 30-35 метара. Селма је преминула на лицу мјеста, а Едита нешто касније у Општој болници гдје су јој покушали пружити медицинску помоћ.

Полиција је јуче ујутро потврдила да је Сефић прешао границу и побјегао у Србију, те се за њим и даље трага.

Сањин Сефић осуђиван због напада на службеника СИПЕ 

Ни црвено свјетло на семафору у центру Сарајева нити кишно вријеме нису спријечили Сањина Сефића да вози 100 км на сат. Убио је двије двадесетогодишње студенткиње и побјегао.

Није изненађење да је након тога из полиције наведено да је ријеч о особи познатој због почињења више кривичних дјела. Примјера ради, прије шест година, као деветнаестогодишњак био је актер пуцњаве у једном сарајевском угоститељском објекту.

Како сазнаје Журнал, осуђен је 2014. године, истина условно, због напада на службену особу, односно припадника СИПЕ.

Ни Интерполову потјерницу још нису расписали

За Сањином Сефићем, одбјеглим возачем-убицом који се, по посљедњим информацијама, крије у Србији након што је прексиноћ у Сарајеву објесном вожњом усмртио двије студенткиње, још није расписана Интерполова потјерница, сазнају "Независне".

"Још званично Интерполу није стигла никаква потјерница у вези са тим лицем. За сада, као и све полицијске агенције у БиХ, Дирекција за координацију полицијских тијела БиХ врши појачане активности у циљу лоцирања лица", рекао је извор "Независних" из Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ.

(Ослобођење/Журнал/Независне новине)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

фанатик

12.10.2016 11:54

Цекају власти да се склони на сигурно види се оцито да има заститу неког од владајуцих.Пресудице њему неко и без суда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ауди

12.10.2016 12:16

Какав отац такав гузоњин син крволок,монструм и убица.Јос казу како задрзати омладину у дрзави.Који кретенизам.Бјезите сто прије и сто даље .Боље је бити и цистац негдје на западу него доктрор у Босни прокллетојЗнаци роди одхрани и од себе одвајај комад хљеба да би дијете пустио да уци сколе и тако неки хајван који се налоце и надрогира да убије и јос пицајзла побјегао..И оца му треба на исти нацин казнити кад га стити.Ал и овај Бог није праведан да се увијек неко зло деси финим и постеним људима неце никад тако неким монструмима које зујан Бакир стити и пред богом и законом.Колико је тај убица крив толико и Бакир.Дизи се народе и закон у своје руке .Не до Бог да се мени тако деси нема тог бога и закона који би мене спријецио да га сијецем на комаде.

ОДГОВОРИТЕ