Партизан и Мега на састанку Лиге шампиона у Женеви...

Било је разговора и о томе које ће медијске куће преносити мечеве овог такмичења, а како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт, у Србији би то требало да буде телевизија Арена спорт.

Кошарка 12.10.2016 | 20:45
Партизан и Мега на састанку Лиге шампиона у Женеви...
Представници клубова који ће играти у ФИБА Лиги шампиона, међу којима су Партизан и Мега Лекс, састали су се данас у Женеви са организатором овог такмичења које ће ове сезоне имати премијерно издање.

Београдске црно-беле представљао је менаџер за односе са јавношћу Иван Ивковић, а Мегу његов колега по функцији Иван Тодоровић.

После састанка са представницима клубова, одржаће се и састанак са представницима медијских кућа када ће бити и дефинитивно познато ко ће у Србији преносити утакмице ЛШ. Како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт, преноси ће највероватније бити на каналима телевизије Арена спорт. Потврда ове информације требало би да стигне у наредна два дана.

На првом састанку детаљно су представљене пропозиције такмичења као и препоруке тимовима за промоцију БЦЛ кроз медије и клупске канале комуникација. Све конференције за медије након утакмица биће уживо преношене на каналима БЦЛ уз могућност клубова да преузму ливе стреам преко својих Фејсбук или Јутјуб канала.

Такође, ФИБА је саопштила да ће на тек на жребу за плеј-оф фазу такмичења бити представљен пехар намењен победнику такмичења.

Премијерна сезона Лиге шампиона почиње следеће сезоне, Мега ће у првом колу 18. октобра дочекати италијански Авелино, док Партизан дан касније гостује немачком Лудвигсбургу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар