Partizan i Mega na sastanku Lige šampiona u Ženevi...

Bilo je razgovora i o tome koje će medijske kuće prenositi mečeve ovog takmičenja, a kako saznaje MOZZART Sport, u Srbiji bi to trebalo da bude televizija Arena sport.

Košarka 12.10.2016 | 20:45
Partizan i Mega na sastanku Lige šampiona u Ženevi...
Predstavnici klubova koji će igrati u FIBA Ligi šampiona, među kojima su Partizan i Mega Leks, sastali su se danas u Ženevi sa organizatorom ovog takmičenja koje će ove sezone imati premijerno izdanje.

Beogradske crno-bele predstavljao je menadžer za odnose sa javnošću Ivan Ivković, a Megu njegov kolega po funkciji Ivan Todorović.

Posle sastanka sa predstavnicima klubova, održaće se i sastanak sa predstavnicima medijskih kuća kada će biti i definitivno poznato ko će u Srbiji prenositi utakmice LŠ. Kako saznaje MOZZART Sport, prenosi će najverovatnije biti na kanalima televizije Arena sport. Potvrda ove informacije trebalo bi da stigne u naredna dva dana.

Na prvom sastanku detaljno su predstavljene propozicije takmičenja kao i preporuke timovima za promociju BCL kroz medije i klupske kanale komunikacija. Sve konferencije za medije nakon utakmica biće uživo prenošene na kanalima BCL uz mogućnost klubova da preuzmu live stream preko svojih Fejsbuk ili Jutjub kanala.

Takođe, FIBA je saopštila da će na tek na žrebu za plej-of fazu takmičenja biti predstavljen pehar namenjen pobedniku takmičenja.

Premijerna sezona Lige šampiona počinje sledeće sezone, Mega će u prvom kolu 18. oktobra dočekati italijanski Avelino, dok Partizan dan kasnije gostuje nemačkom Ludvigsburgu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar