Шангај - Мастерс: Гофан бољи од Делпа, Лопез послао Ферера кући!

Две велике звезде светског тениса заустављене у првом колу шангајског мастерса.

Тенис 11.10.2016 | 19:45
Шангај - Мастерс: Гофан бољи од Делпа, Лопез послао Ферера кући!
Већ у првом колу шангајски мастерс је остао без две велике звезде. Такмичење на самом старту завршили су Хуан Мартин дел Потро и Давид Ферер.

Аргентински ас је "пао" након велике борбе у три сета са све бољим Белгијанцем Давидом Гофаном који је славио са 4:6, 6:3, 7:5. Његов следећи противник је Беноа Пер. Француз је био бољи у оба досадашња обрачуна са Гофаном, али верујемо да ће овога пута ипак Белгијанац однети ''цео плен''.

Искусног Давида Ферера је избацио је његов сународник, такође искусни Фелисијано Лопез, исто у три сета са 7:6 (3), 4:6, 7:6 (4). Победник овог меча иде на бољег из сусрета између Агрентина Гвида Пеље и Американца Џека Сока.

Меч првог кола у кинеској луци одиграли су и Ник Киријос и Сем Квери, а завршен је тријумфом младог Аустралијанца са 6:4, 6:4. Киријос у другој рунди први пут у каријери игра са немачким тенисером Мишом Зверевим, а у меч улази као велики фаворит.

Григор Димитров наставља са одличним партијама и сада је пред њим пао Француз Ришар Гаске са 6:4, 6:4. Бугарин ће у другом колу укрстити рекете са снажним Канађанином, Васеком Поспишилом којег је савладао три пута у исто толико мечева.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар