Једино је Муслин вјеровао у Митра...!

Муслин: С њим само треба наћи заједнички језик! Митрогол је недељама изложен рафалној паљби у Енглеској и Србији. Селектор Славољуб Муслин га је подржао, а он му је доказао да није заборавио фудбал.

Фудбал 13.10.2016 | 12:00
Једино је Муслин вјеровао у Митра...!
Србија је против Аустрије (3:2) уписала три бода који носе специфичну тежину, али, што је изузетно важно, вратила је у живот Александра Митровића. Робусни голгетер испалио је два торпеда и изгледао као препорођен против Арнаутовића и дружине.

То свима којима је државни тим у срцу треба да импонује. Најрадоснији треба да буде селектор “орлова“ Славољуб Муслин.

- И јесам. Срећан сам због победе и свих момака, а нарочито због Митровића. Он има квалитета, ту нема дилеме. С њим само треба наћи заједнички језик - каже Муслин за “Блиц”.

Митрова победа јесте и податак да је његов тренер из Њукасла Рафа Бенитез први послао поруку са честиткама за голове против Аустријанаца, иако на њега претерано није рачунао у последње време.

- Постоји и тај проблем, што има малу минутажу у Њукаслу. Али добро се носи с тим. Ја на њега апсолутно рачунам. Враћа му се самопоуздање, биће он још бољи. Предстоје утакмице у којима има прилику још више да покаже.

Митра су сви очекивали у тријумфу против Молдавије (3:0), али није играо ни минут. Муслин је то, очигледно, плански урадио, па је на мегдан Аустрији истрчао као пуштен с ланца.

- Александар у овом моменту није у ситуацији да може у правом ритму да одигра два меча у три дана. Уз то проценио сам због поставке противника да ће нам бити потребнији против Аустријанаца. И видели сте, оправдао је сасвим очекивања.

Митрогол је жива ватра, и добро и лоше прима еуфорично, бурног је темперамента.

- Некада са играчима водимо психолошки рат. Али ово су све изузетни момци, а атмосфера у репрезентацији доказује колико су компактни. Мој сарадник Младен Крстајић познаје Митровића још из Партизана, па је углавном често причао с њим. Чини се да све лагано долази на своје место. Али не падајмо у ватру, има још да се игра - закључио је Муслин

Биће муке с Грузијом

Колико год то некоме смешно звучало, Грузија је компактан тим и свима задаје главобоље. Осетио је то у недељу код куће и Велс (1:1)

- Слажем се, они нису наивни нимало! Требало је да победе Велшане. Пре тога су изгубили од Аустрије, а заслужили су реми. Од Ираца су поражени, а били су знатно бољи. Морамо посебну пажњу на њих да обратимо - опомиње Муслин.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар