СП - „Змајеви“: Најбитнија је побједа!

Репрезентативци Босне и Херцеговине сложни у оцјени да против Кипра игра није била на посебно високом нивоу, али да су најважнији уписани бодови у квалификација за Мундијал у Русији.

Фудбал 11.10.2016 | 13:00
СП - „Змајеви“: Најбитнија је побједа!
Фудбалска репрезентација Босне и Херцеговине славила је против селекције Кипра 2:0 у трећем колу квалификација за Свјетско првенство 2018. године у Русији.

Везиста Јувентуса Миралем Пјанић „спаковао“ је оба поготка на „Билином пољу“ капитену БиХ Едину Џеки.

"Кипар је био тежак и прошле године. Знали смо то и очекивали смо тешку утакмицу. Морали смо бити стрпљиви. Можда би било лакше да смо дали гол у првом полувремену, али нажалост нисмо. У другом дијелу је било више шанси. Подигли темпо и дали смо заслужено два гола.Могло је бити и више, али добро", казао је Пјанић након утакмице.

Сви играчи се слажу да је утакмица била тешка, али су најбитнија три уписана бода.

"Очекивали смо тешку утакмицу. Прошле квалификације смо видјели да је било тешко играти с њима. Лош терен и киша, али на крају смо успјели постићи гол. Битно је да смо били стрпљиви и то се исплатило на крају", казао је Асмир Беговић, голман селекције БиХ.

Упркос побједи, Сенад Лулић није био задовољан игром у Зеници.

"Била је тешка утакмица, посебно након пораза у Белгији. Све у свему, када се погледају ове прве три утакмице, мислим да треба да будемо сретни што имамо шест поена. Ова игра може пуно боља да буде. Ја сам након Естоније рекао, а и данасмислим, да не играмо добар фудбал, као што смо некад играли. Ипак, мислим да је најбитније то што смо побиједили, али мислим да ће бити јако тешко бити други у овој групи", казао је Лулић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар