Проговорила дјевојчица (13), жртва педофила

Погријешила сам што сам се виђала са њим, он ми је пријетио, рекла је ученица послије хапшења Ненада Стевановића (37), који се сумњичи да ју је сексуално злостављао.

Србија 10.10.2016 | 22:54
Проговорила дјевојчица (13), жртва педофила
Више никад нећу бити у контакту с Ненадом. Плашим га се и погријешила сам што сам одговарала на позиве и виђала се с човјеком који је 24 године старији од мене, испричала је тринаестогодишња ученица из Врања својој мајци Верици Станисављевић (43).

Дјевојчицу је мјесецима прогањао Ненад Стевановић (37) из Криве Феје, који је ухапшен након обљављене фотографије на којој љуби ову ученицу седмог разреда, испред њене школе „Радоје Домановић“ из Врања. Након саслушања у Основном јавном тужилаштву у Врању, Стевановићу је одређен притвор до 30 дана.

Оженићу се њоме кад-тад

Верица објашњава да јој је ћерка, која је била много уплашена, испричала како јој је Ненад говорио да ће јој купити све што јој треба од гардеробе, патике, мобилни телефон...

"Она му је рекла да има све, да јој ништа не треба. Био је упоран у завођењу и није одустајао, а моје дијете му је говорило да ће због свега да 'заглави у затвору', да је много старији од ње и да је она још увијек дијете. На све то он је одговарао: 'Ма брига ме.' Помињао је и родитеље: 'Брига ме за полицију и за твоје.' Пријетио је да ће нас пребити јер нико не може да га одвоји од ње. Чак је рекао да и ако заврши у затвору, кад буде изашао, они ће опет бити заједно и наставиће везу. И Фејсбук је користио да јој се приближи. Слао јој је поруке да је најљепша", каже Верица.

Према њеним ријечима, Ненад је њеној ћерки обећавао и брак кад буде напунила 18 година.

"Признала нам је да јој се не свиђа уопште јер је много старији. Он је, међутим, пријетио и говорио да 'не може нико да их одвоји, да су њени родитељи проклети, да му полиција не може ништа и ако се буде оженио њом и послије осмог разреда'. Говорила му је да то не ради, на шта је спремно одговарао: 'Одлежаћу у затвору, баш ме брига што ћу и посао да изгубим, али ја и ти ћемо поново бити заједно.' Када му не би одговорила на поруке, он би долазио у школу", прича Верица.

Дјевојчица креће у школу

"И другарице су јој говориле: 'Остави га, може свашта да ти уради, шта ћеш ти послије. Тјеши нас то што нам ћерка упорно говори да се не бринемо, да он сигурно више неће да се појави испред школе, да ће полиција да га прати", прича Верица, наводећи да прошле недјеље њена ћерка није ишла у школу, али да ће да крене.

Огорчена мајка

Верица Станисављевић каже да послије свега што је преживјела с ћерком, Стевановић треба да добије драстичну казну.

"Поновићу још једном: да сам ја закон, ја бих га одмах на вјешала! Па она је још само дијете, ово је страшно! Шта вриједи, пријављивали смо га раније, али тужилаштво није покренуло кривични поступак против тог монструма", прича огорчена мајка Верица.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Воx

11.10.2016 06:57

За овакве педофиле је Лугер из раја изашао. Један у главушу и ћао ђаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вала бас!

11.10.2016 07:13

И да му фамилија плати за метак као у Кини! Јос га пријављивали и ниста! Одговорног полицајца ухапсити и у прдекану с њима двојицом!

Name

"Шта вриједи, пријављивали смо га раније, али тужилаштво није покренуло кривични поступак".

11.10.2016 07:20

Одговорно лице треба да одговара за ово! Могуце је да је и тузилац исти као и он, педофил!

ОДГОВОРИТЕ