Progovorila djevojčica (13), žrtva pedofila

Pogriješila sam što sam se viđala sa njim, on mi je prijetio, rekla je učenica poslije hapšenja Nenada Stevanovića (37), koji se sumnjiči da ju je seksualno zlostavljao.

Srbija 10.10.2016 | 22:54
Progovorila djevojčica (13), žrtva pedofila
Više nikad neću biti u kontaktu s Nenadom. Plašim ga se i pogriješila sam što sam odgovarala na pozive i viđala se s čovjekom koji je 24 godine stariji od mene, ispričala je trinaestogodišnja učenica iz Vranja svojoj majci Verici Stanisavljević (43).

Djevojčicu je mjesecima proganjao Nenad Stevanović (37) iz Krive Feje, koji je uhapšen nakon obljavljene fotografije na kojoj ljubi ovu učenicu sedmog razreda, ispred njene škole „Radoje Domanović“ iz Vranja. Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, Stevanoviću je određen pritvor do 30 dana.

Oženiću se njome kad-tad

Verica objašnjava da joj je ćerka, koja je bila mnogo uplašena, ispričala kako joj je Nenad govorio da će joj kupiti sve što joj treba od garderobe, patike, mobilni telefon...

"Ona mu je rekla da ima sve, da joj ništa ne treba. Bio je uporan u zavođenju i nije odustajao, a moje dijete mu je govorilo da će zbog svega da 'zaglavi u zatvoru', da je mnogo stariji od nje i da je ona još uvijek dijete. Na sve to on je odgovarao: 'Ma briga me.' Pominjao je i roditelje: 'Briga me za policiju i za tvoje.' Prijetio je da će nas prebiti jer niko ne može da ga odvoji od nje. Čak je rekao da i ako završi u zatvoru, kad bude izašao, oni će opet biti zajedno i nastaviće vezu. I Fejsbuk je koristio da joj se približi. Slao joj je poruke da je najljepša", kaže Verica.

Prema njenim riječima, Nenad je njenoj ćerki obećavao i brak kad bude napunila 18 godina.

"Priznala nam je da joj se ne sviđa uopšte jer je mnogo stariji. On je, međutim, prijetio i govorio da 'ne može niko da ih odvoji, da su njeni roditelji prokleti, da mu policija ne može ništa i ako se bude oženio njom i poslije osmog razreda'. Govorila mu je da to ne radi, na šta je spremno odgovarao: 'Odležaću u zatvoru, baš me briga što ću i posao da izgubim, ali ja i ti ćemo ponovo biti zajedno.' Kada mu ne bi odgovorila na poruke, on bi dolazio u školu", priča Verica.

Djevojčica kreće u školu

"I drugarice su joj govorile: 'Ostavi ga, može svašta da ti uradi, šta ćeš ti poslije. Tješi nas to što nam ćerka uporno govori da se ne brinemo, da on sigurno više neće da se pojavi ispred škole, da će policija da ga prati", priča Verica, navodeći da prošle nedjelje njena ćerka nije išla u školu, ali da će da krene.

Ogorčena majka

Verica Stanisavljević kaže da poslije svega što je preživjela s ćerkom, Stevanović treba da dobije drastičnu kaznu.

"Ponoviću još jednom: da sam ja zakon, ja bih ga odmah na vješala! Pa ona je još samo dijete, ovo je strašno! Šta vrijedi, prijavljivali smo ga ranije, ali tužilaštvo nije pokrenulo krivični postupak protiv tog monstruma", priča ogorčena majka Verica.

(Kurir)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Vox

11.10.2016 06:57

Za ovakve pedofile je Luger iz raja izašao. Jedan u glavušu i ćao đaci.

ODGOVORITE
Name

Vala bas!

11.10.2016 07:13

I da mu familija plati za metak kao u Kini! Jos ga prijavljivali i nista! Odgovornog policajca uhapsiti i u prdekanu s njima dvojicom!

Name

"Šta vrijedi, prijavljivali smo ga ranije, ali tužilaštvo nije pokrenulo krivični postupak".

11.10.2016 07:20

Odgovorno lice treba da odgovara za ovo! Moguce je da je i tuzilac isti kao i on, pedofil!

ODGOVORITE