Баба (83) убила мужа са 50 удараца шипком!

Стојанка Станковић (83) насмрт је претукла мужа Тројана (83) на њиви... Спекулише се да је старица мислила да ју је Тројан варао, али је у полицији тврдила да није могла више да трпи насиље.

Србија 10.10.2016 | 22:00
Баба (83) убила мужа са 50 удараца шипком!
Стојанка Станковић (83) из Бељина код Владимираца у петак по подне је на њиви насмрт претукла мужа Тројана (83), са чак 50 удараца металном шипком!

Оптуживала је Тројана да има неку љубавницу дупло млађу од ње, па чак и да је та жена затруднила са њим

На саслушању Стојанка је испричала да више није могла да трпи мужевљево малтретирање, али спекулише се да је старица полудила од љубоморе, мислећи да је Тројан вара са женом дупло млађом од ње!

Смрскана му глава

Како Информер сазнаје од комшија, Станковићи су у петак радили на њиви недалеко од своје куће.

"Видио сам их како одлазе на њиву, а после краћег времена примјетио сам да се тамо нешто чудно дешава. Пришао сам и видио дједу Тројана како лежи. Био је сав обливен крвљу", прича комшија, који није желео да му се објави име.

Он је одмах позвао хитну помоћ и полицију, који су брзо стигли. Старац је тада још давао знаке живота. Љекари су се борили за његов живот до два сата иза поноћи, али није вриједило.

Извор из истраге каже да је Стојанка ухапшена у суботу и да се терети за кривично дјело насиље у породици са смртним исходом.

"Кад ју је полиција приводила, била је у шоку, није знала гдје се налази. Патолози су на тијелу старца избројали близу 50 повреда. Изубијан је металном шипком по читавом тијелу, а само на глави имао је 13 удараца", наводи  извор из истраге.

Мештани Бељина запрепашћени су овим злочином. Многи су Станковиће познавали само из виђења, јер су супружници живјели повучено на периферији села и нерадо су се дружили са мјештанима.

"Они су поријеклом из Бујановца, а у Бељин су се доселили из Београда, када су се пензионисали. Тројан је радио у ГСП 'Београд'. Имају сина и двије кћерке, унучиће и праунучиће", прича мјештанин који их је мало боље познавао.

Мучила га и тукла

Он тврди да је Стојанка била пријеке нарави.

"Чуо сам да је оптуживала Тројана да има неку љубавницу дупло млађу од ње, па чак и да је та жена затруднила са њим, али ја мислим да су то све глупости. Та жена, наводна Тројанова љубавница, живи у некој биједној монтажној кући, у тешкој биједи. Шта би Тројан могао с њом... Причало се по селу и да је Стојанка малтретирала мужа тако што га је терала да четвороношке иде у продавницу, да га је страшно мучила. Била је незгодна према њему, можда га је и тукла, али шта се дешавало у њихова четири зида, то само они знају", испричао је комшија. 

(Информер)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

yугословен

10.10.2016 20:50

УБИСТВА ОД 3 ДО 83 ГОДИНЕ ПА СТА ЈЕ ОВО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомора и умор

10.10.2016 21:54

Мускарци полуде пред смрт. Да га је она могла на несто натјерати цисто сумњам. Требају надлезни видјети да ли је беба његова јер је сад богати насљедник.