Baba (83) ubila muža sa 50 udaraca šipkom!

Stojanka Stanković (83) nasmrt je pretukla muža Trojana (83) na njivi... Spekuliše se da je starica mislila da ju je Trojan varao, ali je u policiji tvrdila da nije mogla više da trpi nasilje.

Srbija 10.10.2016 | 22:00
Baba (83) ubila muža sa 50 udaraca šipkom!
Stojanka Stanković (83) iz Beljina kod Vladimiraca u petak po podne je na njivi nasmrt pretukla muža Trojana (83), sa čak 50 udaraca metalnom šipkom!

Optuživala je Trojana da ima neku ljubavnicu duplo mlađu od nje, pa čak i da je ta žena zatrudnila sa njim

Na saslušanju Stojanka je ispričala da više nije mogla da trpi muževljevo maltretiranje, ali spekuliše se da je starica poludila od ljubomore, misleći da je Trojan vara sa ženom duplo mlađom od nje!

Smrskana mu glava

Kako Informer saznaje od komšija, Stankovići su u petak radili na njivi nedaleko od svoje kuće.

"Vidio sam ih kako odlaze na njivu, a posle kraćeg vremena primjetio sam da se tamo nešto čudno dešava. Prišao sam i vidio djedu Trojana kako leži. Bio je sav obliven krvlju", priča komšija, koji nije želeo da mu se objavi ime.

On je odmah pozvao hitnu pomoć i policiju, koji su brzo stigli. Starac je tada još davao znake života. Ljekari su se borili za njegov život do dva sata iza ponoći, ali nije vrijedilo.

Izvor iz istrage kaže da je Stojanka uhapšena u subotu i da se tereti za krivično djelo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom.

"Kad ju je policija privodila, bila je u šoku, nije znala gdje se nalazi. Patolozi su na tijelu starca izbrojali blizu 50 povreda. Izubijan je metalnom šipkom po čitavom tijelu, a samo na glavi imao je 13 udaraca", navodi  izvor iz istrage.

Meštani Beljina zaprepašćeni su ovim zločinom. Mnogi su Stankoviće poznavali samo iz viđenja, jer su supružnici živjeli povučeno na periferiji sela i nerado su se družili sa mještanima.

"Oni su porijeklom iz Bujanovca, a u Beljin su se doselili iz Beograda, kada su se penzionisali. Trojan je radio u GSP 'Beograd'. Imaju sina i dvije kćerke, unučiće i praunučiće", priča mještanin koji ih je malo bolje poznavao.

Mučila ga i tukla

On tvrdi da je Stojanka bila prijeke naravi.

"Čuo sam da je optuživala Trojana da ima neku ljubavnicu duplo mlađu od nje, pa čak i da je ta žena zatrudnila sa njim, ali ja mislim da su to sve gluposti. Ta žena, navodna Trojanova ljubavnica, živi u nekoj bijednoj montažnoj kući, u teškoj bijedi. Šta bi Trojan mogao s njom... Pričalo se po selu i da je Stojanka maltretirala muža tako što ga je terala da četvoronoške ide u prodavnicu, da ga je strašno mučila. Bila je nezgodna prema njemu, možda ga je i tukla, ali šta se dešavalo u njihova četiri zida, to samo oni znaju", ispričao je komšija. 

(Informer)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

yugosloven

10.10.2016 20:50

UBISTVA OD 3 DO 83 GODINE PA STA JE OVO

ODGOVORITE
Name

Ljubomora i umor

10.10.2016 21:54

Muskarci polude pred smrt. Da ga je ona mogla na nesto natjerati cisto sumnjam. Trebaju nadlezni vidjeti da li je beba njegova jer je sad bogati nasljednik.