Георгиев због кћерке мијења животне навике

Иако су хејтери осули паљбу по Владу Георијеву јер је убрзо послије рођења дјетета отишао у Црну Гору на пецање, популарни музичар признао је да је промијенио животне навике због кћеркице.

Србија 10.10.2016 | 21:13
Георгиев због кћерке мијења животне навике
Георгиев је прије тачно мјесец дана добио кћерку са невјенчаном супругом Милицом Самарџијом. Славље поводом рођења дјевојчице Софије трајало је наредних седам дана, односно док његове мезимице нису стигле кући.
 
Но, чим је жену и кћерку смјестио у породични дом, Барба је запалио у Црну Гору на пецање, чиме се и похвалио на друштвеним мрежама. Овај његов потез наишао је на осуду јавности, иако је кантаутор давно рекао да стил живота никада неће мијењати.

Али, као што каже она стара народна изрека "никад не реци никад", Барба је признао да је промијенио стил живота и више није ноћна птица као раније.

Владо се ових дана жалио на неиспаваност, као и сви новопечени родитељи, а потом открио да сада на спавање иде у 22 сата.



(Блиц.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

yугословен

10.10.2016 20:57

АЛО ЛЕВАТ ТИ НЕ МОЗЕС БЕЗ АЛКОХОЛА КАО И ЈА ЈА САМ СВИРО ДУГМЕТАРУ ПО СРБИЈИ СВАДБЕ ММ ИЛИЦ МИ РЕКАО ДА САМ БОЉИ НА БАСС ГИТАРИ ОД ЊЕГА СВИРАМ И СОЛО ГИТАРУ САД САМ НА АРАНЗРУ КОРГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

фицо

11.10.2016 08:21

Овај је ноторни алкос.

ОДГОВОРИТЕ