Georgiev zbog kćerke mijenja životne navike

Iako su hejteri osuli paljbu po Vladu Georijevu jer je ubrzo poslije rođenja djeteta otišao u Crnu Goru na pecanje, popularni muzičar priznao je da je promijenio životne navike zbog kćerkice.

Srbija 10.10.2016 | 21:13
Georgiev zbog kćerke mijenja životne navike
Georgiev je prije tačno mjesec dana dobio kćerku sa nevjenčanom suprugom Milicom Samardžijom. Slavlje povodom rođenja djevojčice Sofije trajalo je narednih sedam dana, odnosno dok njegove mezimice nisu stigle kući.
 
No, čim je ženu i kćerku smjestio u porodični dom, Barba je zapalio u Crnu Goru na pecanje, čime se i pohvalio na društvenim mrežama. Ovaj njegov potez naišao je na osudu javnosti, iako je kantautor davno rekao da stil života nikada neće mijenjati.

Ali, kao što kaže ona stara narodna izreka "nikad ne reci nikad", Barba je priznao da je promijenio stil života i više nije noćna ptica kao ranije.

Vlado se ovih dana žalio na neispavanost, kao i svi novopečeni roditelji, a potom otkrio da sada na spavanje ide u 22 sata.



(Blic.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

yugosloven

10.10.2016 20:57

ALO LEVAT TI NE MOZES BEZ ALKOHOLA KAO I JA JA SAM SVIRO DUGMETARU PO SRBIJI SVADBE MM ILIC MI REKAO DA SAM BOLJI NA BASS GITARI OD NJEGA SVIRAM I SOLO GITARU SAD SAM NA ARANZRU KORG

ODGOVORITE
Name

fico

11.10.2016 08:21

Ovaj je notorni alkos.

ODGOVORITE