222 милиона?! Ако је тачно, лудост га је задржати!

Клуб из Париза не одустаје од Нејмара. Како кажу добро обавештени извори, ПСЖ је понуду за Нејмара повећао на 222 милиона евра. Не обазиуре се ни да недавни продужетак сарадње Нејмара и Барсе.

Фудбал 10.10.2016 | 20:30
222 милиона?! Ако је тачно, лудост га је задржати!
Имали ли снаге Барса да се одупре понудама које на Камп Ноу стижу за Нејмара? И, на крају, да ли уопште жели да се бори за Бразилца?

Каталонци за сада успевају да једног од најбољих играча задрже, али да ли ће издржати, велико је питање. Свака следећа понуда је већа, да би последња превазишла границу снова.

222!

Пари Сен Жермен, клуб који је летос највише био заинтересован за сјајног фудбалера, одлучио је да пред Барсу стави цифру која се не одбија. На "Парку принчева" уверени су да ће 222 милиона евра раставити Нејмара са Каталонцима, упркос томе што је бразилски фудбалер почетком јула продужио уговор до 2021. и он му гарантује плату од 25 милиона годишње.

Нејмар је већ био близу ПСЖ-а, али су прошлог јануара административне препреке спречиле реализацију трансфера и остао је у Шпанији. Француски клуб планира да 24-годишњем крилном нападачу да плату једнаку оној коју Лионел Меси има у Барселони, а она износи 42 милиона евра.

Барселонин пројекат реновирања Камп Ноу стадиона вредан је око 600 милиона евра, тако да би продаја Нејмара Пари Сен Жермену обезбедила добар део средстава и стабилизовала клуб услед великих издатака.

ПСЖ је наводно током лета нудио 190 милиона, што није било довољно.

Ако Барса пристане за 222 милиона, светски рекорд, који држе Герет Бејл (Тотенхем - Реал Мадрид) и Пол Погба (Јувентус - Манчестер јунајтед), био би више него двоструко надмашен. "Црвени ђаволи" су за Француза платили Јувентусу 105 милиона евра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар