222 miliona?! Ako je tačno, ludost ga je zadržati!

Klub iz Pariza ne odustaje od Nejmara. Kako kažu dobro obavešteni izvori, PSŽ je ponudu za Nejmara povećao na 222 miliona evra. Ne obaziure se ni da nedavni produžetak saradnje Nejmara i Barse.

Fudbal 10.10.2016 | 20:30
222 miliona?! Ako je tačno, ludost ga je zadržati!
Imali li snage Barsa da se odupre ponudama koje na Kamp Nou stižu za Nejmara? I, na kraju, da li uopšte želi da se bori za Brazilca?

Katalonci za sada uspevaju da jednog od najboljih igrača zadrže, ali da li će izdržati, veliko je pitanje. Svaka sledeća ponuda je veća, da bi poslednja prevazišla granicu snova.

222!

Pari Sen Žermen, klub koji je letos najviše bio zainteresovan za sjajnog fudbalera, odlučio je da pred Barsu stavi cifru koja se ne odbija. Na "Parku prinčeva" uvereni su da će 222 miliona evra rastaviti Nejmara sa Kataloncima, uprkos tome što je brazilski fudbaler početkom jula produžio ugovor do 2021. i on mu garantuje platu od 25 miliona godišnje.

Nejmar je već bio blizu PSŽ-a, ali su prošlog januara administrativne prepreke sprečile realizaciju transfera i ostao je u Španiji. Francuski klub planira da 24-godišnjem krilnom napadaču da platu jednaku onoj koju Lionel Mesi ima u Barseloni, a ona iznosi 42 miliona evra.

Barselonin projekat renoviranja Kamp Nou stadiona vredan je oko 600 miliona evra, tako da bi prodaja Nejmara Pari Sen Žermenu obezbedila dobar deo sredstava i stabilizovala klub usled velikih izdataka.

PSŽ je navodno tokom leta nudio 190 miliona, što nije bilo dovoljno.

Ako Barsa pristane za 222 miliona, svetski rekord, koji drže Geret Bejl (Totenhem - Real Madrid) i Pol Pogba (Juventus - Mančester junajted), bio bi više nego dvostruko nadmašen. "Crveni đavoli" su za Francuza platili Juventusu 105 miliona evra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar