Од 10. до 16. октобра радар "лови" овдје...

Припадници Јединице саобраћајне полиције вршиће појачану контролу брзине кретања возила у периоду од 10. до 16. октобра 2016. године.

Република Српска 10.10.2016 | 16:40
Од 10. до 16. октобра радар "лови" овдје...
Полиција Брчко дистрикта БиХ располаже са необиљеженим (цивилним) возилима која су опремљена уређајем (камером) за снимање прекршаја у покрету и савременим стационарним ласерским радарима, те уређајима за безбједно заустављање возила на путу.

Поред ових планираних и најављених контрола брзине кретања возила, радиће се и не најављене контроле брзине, посебно на мјестима гдје се развијају веће брзине (послије стационарних радара, у уличној мрежи града и сл.) са покретним радаром "ТруЦам", који је погодан за постављање на било којој дионици пута и који након подешавања, аутоматски самостално ради и региструје прекршаје. 

Стога, Јединица саобраћајне полиције планира да вршити најављену контролу мјерења брзине кретања возила, посебно у насељеним мјестима, на сљедећим путним правцима:



(Прессрс.ба)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

11.10.2016 05:33

Морају се вратити оне паре што је додо дао за изборе, 50 КМ по главо становника, по бирачу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖУЋО

11.10.2016 09:47

СТАТИСТИКА КАЖЕ ДА ОТКАД СУ УВЕЛИ ОВЕ РАДАРЕ НЕ САМО ДА СЕ НИЈЕ СМАЊИО БРОЈ САОБ.НЕЗГОДА ВЕЋ СЕ ДРАСТИЧНО ПОВЕЋАО НАРОЧИТО У РС, БРОЈ ПОГИНУЛИХ ЈЕ ВЕЋИ ЗА 50 ПОСТО ШТО ЗНАЧИ ДА ОНИ САМО ПУНЕ ЈАДНИ БУЏЕТ А ГДЈЕ ТЕ ПАРЕ ИДУ БОГ ЗНА, ТОЛИКО О СТРУЧЊАЦИМА ТЈ МЕНАЏЕРИМА У МУП КОЈИ ОПРАВДАВАЈУ КУПЉЕНЕ ДИПЛОМЕ А О БЕЗБЈЕДНОСТИ САОБ. ЗНАЈУ КАО И ВОЗАЧИ ПОЧЕТНИЦИ

ОДГОВОРИТЕ