Od 10. do 16. oktobra radar "lovi" ovdje...

Pripadnici Jedinice saobraćajne policije vršiće pojačanu kontrolu brzine kretanja vozila u periodu od 10. do 16. oktobra 2016. godine.

Republika Srpska 10.10.2016 | 16:40
Od 10. do 16. oktobra radar "lovi" ovdje...
Policija Brčko distrikta BiH raspolaže sa neobilježenim (civilnim) vozilima koja su opremljena uređajem (kamerom) za snimanje prekršaja u pokretu i savremenim stacionarnim laserskim radarima, te uređajima za bezbjedno zaustavljanje vozila na putu.

Pored ovih planiranih i najavljenih kontrola brzine kretanja vozila, radiće se i ne najavljene kontrole brzine, posebno na mjestima gdje se razvijaju veće brzine (poslije stacionarnih radara, u uličnoj mreži grada i sl.) sa pokretnim radarom "TruCam", koji je pogodan za postavljanje na bilo kojoj dionici puta i koji nakon podešavanja, automatski samostalno radi i registruje prekršaje. 

Stoga, Jedinica saobraćajne policije planira da vršiti najavljenu kontrolu mjerenja brzine kretanja vozila, posebno u naseljenim mjestima, na sljedećim putnim pravcima:



(Pressrs.ba)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ŽIKA Ž

11.10.2016 05:33

Moraju se vratiti one pare što je dodo dao za izbore, 50 KM po glavo stanovnika, po biraču.

ODGOVORITE
Name

ŽUĆO

11.10.2016 09:47

STATISTIKA KAŽE DA OTKAD SU UVELI OVE RADARE NE SAMO DA SE NIJE SMANJIO BROJ SAOB.NEZGODA VEĆ SE DRASTIČNO POVEĆAO NAROČITO U RS, BROJ POGINULIH JE VEĆI ZA 50 POSTO ŠTO ZNAČI DA ONI SAMO PUNE JADNI BUDŽET A GDJE TE PARE IDU BOG ZNA, TOLIKO O STRUČNJACIMA TJ MENADŽERIMA U MUP KOJI OPRAVDAVAJU KUPLJENE DIPLOME A O BEZBJEDNOSTI SAOB. ZNAJU KAO I VOZAČI POČETNICI

ODGOVORITE