Франческо Тоти: Најбољи са којим сам играо је...?!

Легендарни италијански фудбалер Франческо Тоти, који је недавно напунио 40 година, открио ко је најбољи фудбалер са којим је играо у дугогодишњој каријери.

Фудбал 14.10.2016 | 08:30
Франческо Тоти: Најбољи са којим сам играо је...?!
Франческо Тоти је целу своју каријеру провео у Роми, по чему је један од малобројних фудбалера у свету.

Тоти игра своју 25. сезону(!) у Роми, вероватно последњу и ово је година која ће бити посвећена његовим разноразним сећањима, утисцима... Дочекивао је и испраћао многе фудбалере, врхунске и оне нешто мање квалитетне

Једна од таквих ствари и питање јесте - ко је најбољи играч са којим си играо?

Тотијев (изненађујући) одговор је:

"Антонио Касано".

"Он је умео да пронађе било ког играча било где на терену. Нас двојица смо се савршено слагали на терену", каже Тоти и додаје: "Касано је не само један од најбољих фудбалера у Италији, већ и у Европи, у смислу талента, а његов таленат је стварно био невероватан".

Тоти и Касано су били саиграчи пет година (од 2001. до 2006. године), а проблематични Касано је потом отишао у Реал Мадрид. Занимљиво, то је клуб који је својевремено (2003. године) желео и Тотија.

Заједно су играли и у репрезентацији Италије, мада Касано није био члан оне златне генерације из 2006. године, која је освојила титулу првака света.

Осим Касана, јак утисак на Тотија оставили су иГабријел Омар Батистута, као и Винћенцо Монтела.

"Они су исписали историју фудбала. Морају да остану упамћени, јер је било задовољство гледати их, а ја сам имао срећу и да им будем саиграч", каже велики Тоти.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар