Frančesko Toti: Najbolji sa kojim sam igrao je...?!

Legendarni italijanski fudbaler Frančesko Toti, koji je nedavno napunio 40 godina, otkrio ko je najbolji fudbaler sa kojim je igrao u dugogodišnjoj karijeri.

Fudbal 14.10.2016 | 08:30
Frančesko Toti: Najbolji sa kojim sam igrao je...?!
Frančesko Toti je celu svoju karijeru proveo u Romi, po čemu je jedan od malobrojnih fudbalera u svetu.

Toti igra svoju 25. sezonu(!) u Romi, verovatno poslednju i ovo je godina koja će biti posvećena njegovim raznoraznim sećanjima, utiscima... Dočekivao je i ispraćao mnoge fudbalere, vrhunske i one nešto manje kvalitetne

Jedna od takvih stvari i pitanje jeste - ko je najbolji igrač sa kojim si igrao?

Totijev (iznenađujući) odgovor je:

"Antonio Kasano".

"On je umeo da pronađe bilo kog igrača bilo gde na terenu. Nas dvojica smo se savršeno slagali na terenu", kaže Toti i dodaje: "Kasano je ne samo jedan od najboljih fudbalera u Italiji, već i u Evropi, u smislu talenta, a njegov talenat je stvarno bio neverovatan".

Toti i Kasano su bili saigrači pet godina (od 2001. do 2006. godine), a problematični Kasano je potom otišao u Real Madrid. Zanimljivo, to je klub koji je svojevremeno (2003. godine) želeo i Totija.

Zajedno su igrali i u reprezentaciji Italije, mada Kasano nije bio član one zlatne generacije iz 2006. godine, koja je osvojila titulu prvaka sveta.

Osim Kasana, jak utisak na Totija ostavili su iGabrijel Omar Batistuta, kao i Vinćenco Montela.

"Oni su ispisali istoriju fudbala. Moraju da ostanu upamćeni, jer je bilo zadovoljstvo gledati ih, a ja sam imao sreću i da im budem saigrač", kaže veliki Toti.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar