Мићић: Ми нећемо водити Србе на Србе

У демократским друштвима власт се добија или губи искључиво на изборима, због тога Савез за побједу не схвата циљ најављених протеста у Бијељини, поручио је кандидат за градоначелника Мићо Мићић на данашњој конференцији за новинаре одржаној у просторијама Српске демократске странке.

Република Српска 10.10.2016 | 22:57
Мићић: Ми нећемо водити Србе на Србе
Он је апеловао на надлежне органе да обезбиједе протест и заштите грађане Бијељине.

“Ми нећемо правити контрапротесте, не желимо да ризикујемо избијање сукоба или нереда у Бијељини. Ми нећемо да Срби на Србе ударе”, јасан је Мићић.

Такође, Мићић пита представнике Коалиције “Бијељина побјеђује” против кога они протестују – против ког народа? Тврди, да они (Коалиција “Бијељина побјеђује”) желе да направе дестабилизацију у Бијељини на неизводљив начин јер немају вољу грађана и немају већину.

Осим тога из СзП су истакли да имају сазнања да ће на протестима Коалиције “Бијељина побјеђује” бити искључиво радници јавних установа.

“Апелујемо на јавне установе као што су Дом здравља и остале, чији су радници злоупотребљавани у предизборној кампањи, да не присиљавају људе да изађу на протест, уцјењујући их да ће, ако не изађу на протест, остати без посла”, упозорио је Мићић, изражавајући наду да грађане неће изманипулисати неколико амбициозних појединаца који желе само да се домогну власти и сачувају своје фотеље.

БН телевизија