Mićić: Mi nećemo voditi Srbe na Srbe

U demokratskim društvima vlast se dobija ili gubi isključivo na izborima, zbog toga Savez za pobjedu ne shvata cilj najavljenih protesta u Bijeljini, poručio je kandidat za gradonačelnika Mićo Mićić na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u prostorijama Srpske demokratske stranke.

Republika Srpska 10.10.2016 | 22:57
Mićić: Mi nećemo voditi Srbe na Srbe
On je apelovao na nadležne organe da obezbijede protest i zaštite građane Bijeljine.

“Mi nećemo praviti kontraproteste, ne želimo da rizikujemo izbijanje sukoba ili nereda u Bijeljini. Mi nećemo da Srbi na Srbe udare”, jasan je Mićić.

Takođe, Mićić pita predstavnike Koalicije “Bijeljina pobjeđuje” protiv koga oni protestuju – protiv kog naroda? Tvrdi, da oni (Koalicija “Bijeljina pobjeđuje”) žele da naprave destabilizaciju u Bijeljini na neizvodljiv način jer nemaju volju građana i nemaju većinu.

Osim toga iz SzP su istakli da imaju saznanja da će na protestima Koalicije “Bijeljina pobjeđuje” biti isključivo radnici javnih ustanova.

“Apelujemo na javne ustanove kao što su Dom zdravlja i ostale, čiji su radnici zloupotrebljavani u predizbornoj kampanji, da ne prisiljavaju ljude da izađu na protest, ucjenjujući ih da će, ako ne izađu na protest, ostati bez posla”, upozorio je Mićić, izražavajući nadu da građane neće izmanipulisati nekoliko ambicioznih pojedinaca koji žele samo da se domognu vlasti i sačuvaju svoje fotelje.

BN televizija