Нуклеарно наоружање смањити због лудака

Свијет је дошао до веома опасне тачке, неопходно је зауставити се и обновити дијалог, јер би у супротном то била велика грешка, изјавио је данас посљедњи предсједник СССР-а Михаил Горбачов.

Свијет 10.10.2016 | 12:19
Нуклеарно наоружање смањити због лудака
"Не желим да дајем специјалне инструкције, али морам да кажем да је потребно зауставити се. Неопходно је започети дијалог. Недостатак комуникације може да буде највећа грешка“, рекао је Горбачов, преноси Спутњик.

АФП преноси интервју Горбачова указујући на напетост између Русије и САД због Сирије, наводећи да њихови односи нису били на нижем нивоу од Хладног рата него сада.

Француска агенција такође подсјећа да је Русија суспендовала Споразум о уништењу вишка плутонијума.

Горбачов сматра да је потребно окренути се главним приоритетима - смањењу нуклеарног наоружања, борби против тероризма, али и очувању екологије, док је све остало у другом плану. "Свијет без нуклеарног наоружања није утопија већ потреба.

Не смијемо заборавити шта стоји иза примјене нуклеарног наоружања. То се може догодити случајно, као посљедица техничке грешке, али и намјерно, односно због зле намјере неког појединца - лудака или терористе. А сами знате какве су посљедице", упозорио је Горбачов.

Све земље морају да преговарају о нуклеарним капацитетима док год нуклеарно наоружање не буде у потпуности уништено, додао је Горбачов.

Извор: Агенције

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

борац

10.10.2016 10:38

Сви су лудаци који га посједују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анте

10.10.2016 11:08

Ово је најпаметнији цовјек и прави господин

Name

ннн

10.10.2016 11:58

Треба га довест у ЕУ.И њу би растурио за годину Незнам само дал би добио нобелову награду.

Name

МИХАИЛО МИКИЦ

10.10.2016 12:01

По признању самог Горбацова он је добио своје "просвецење" из Америке. То знаци да је Горбацов МАСОН највисег стспена. Горбацов је најбољи доказ да све сто се догадја у свијету бива унапред испланирано и намјестено за необавестене народне масе од самог дјавола преко слугу његови или Тајни владара из сенке. Горбацов је "у име" МИРА за рацун Америке срусио и унистио Совјетски Савез, а његове градјане излизио невидјеној глади, бједи и понизењу. Да није били НКБ и Путина, Руси би данас због глади јели један другог. За такво своје масонско дрзање и рад Горбацов је богато наградјен од стране Америке преко нобелове награде и други разни одликовања и донација. Његов институт на Западној обаљ Америке има непроцењиву вредност а острво на коме зиви застицен као Бјели Медвед у Золиском врту је посебна прица. Медјутим, све сто додје то и продје. Просла је тако и ЕРА Горбацова, а цовјек је остао и даље на земљи у греху свом да трази Старог СРБског Родјака. Господа насег Исуса Христа и да плацуци вапи за Истином Христовом и правдом Бозијом!

Name

сердар Јоле

10.10.2016 12:15

Ти ћеш за велеиздају на ченгеле!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево и њега

11.10.2016 11:00

Докле ли је стварно свет догурао, кад се и он јавља за рец?

ОДГОВОРИТЕ