Босић је водио политику као државник

Члан Предсједништва СДС-а и шеф Клуба СДС-а у Предсатавничком вијећу Парламентарне скупштине БиХ Александра Пандуревић рекла је како нису тачне тврдње да не постоји консензус у вези с избором новог предсједника СДС-а.

Република Српска 10.10.2016 | 22:58
Босић је водио политику као државник
Након сједнице Главног одбора СДС-а на којој је разматран лош изборни резултат те странке на протеклим локалним изборима, Младен Босић саопштио је како се повлачи са функције предсједника странке.

Члан Предсједништва СДС-а Александра Пандуревић казала је за Клиx.ба како је Босић био свјестан да на њега крећу напади режима Милорада Додика и режимских медија.

"Он сматра да је то по странку најлакше амортизовати тако што ће преузети одговорност и препустити да странку води неко други. На жалост режима, Младен Босић се неће повући из политике и он остаје и даље важан фактор у СДС-у", рекла је Пандуревић.

Истакла је како је Босић успио ујединити странку о овом питању, јер нико није изашао и рекао како њега сматра одговорним за резултате на локалним изборима.

С обзиром на изборни пораз СНСД-а на прошлим изборима који је био много већи од изборног пораза СДС-а на овогодишњим локалним изборима подсјетила је да ниједан новинар у Републици Српској није поставио питање да ли Милорад Додик треба отићи са чела СНСД-а.

"Свима нама је познато да овдје постоје сваку годину или двије турбуленције. И оне су већ кренуле почевши од довођења Божидара Вучуревића који није члан СДС-а и који је освојио 30 гласова на изборима. То је кампања против Босића која је жестоко кренула", казала је Пандуревић.

Подсјећамо, медији у Републици Српској су пренијели изјаву Божидара Вучуревића потписујући га као "оснивача СДС-а у Требињу", а у којој износи мишљење да "Босић мора бити смијењен у интересу српског народа".

Пандуревић је демантовала спекулације да није било консензуса за Босићевог насљедника, истичући како ће се за седам дана видјети да консензус постоји.

Дотакла се и односа правосудних институција са Милорадом Додиком, истичући како је све то додатно утицало на резултате избора.

"Свакако да је утицало. Једно од наших обећања које је било можда и преоптимистично јесте борба против криминала и корупције. Видјели смо да се може десити да СИПА уради свој посао, али да у Тужилаштву БиХ међу одређеним тужиоцима постоји неспремност, односно да су у БиХ криминалне групе, правосудни и политички систем увезани као змије у клупко. Иако се дешавају неки помаци, ми нисмо успјели за двије године пресјећи то клупко. Ја се надам да ћемо успјети у тој борби", рекла је Пандуревић.

С обзиром на чињеницу да је криминал постао саставни дио бх. система, како каже, није онда ни чудно да у БиХ дође до изборне куповине.

"Ја одговорно тврдим да је ове изборе Милорад Додик купио и то по систему како се избори купују у Црној Гори. Дакле, имате дио администрације, имате бирачке спискове и имате новац. Уосталом, видјели смо да је дошло и до привођења бивших функционера СНСД-а због куповине гласова", казала је Пандуревић.

Тврди да је Додиков тајкун у Источном Сарајеву преко два пројекта опљачкао милионе КМ и онда тај новац однио у Бијељину те куповао гласове за Златка Максимовића.

С обзиром на то да је посљедњих година СДС водио умјеренију политику и да се бавио питањима која се директно тичу грађана БиХ, попут борбе против криминала и корупције, Пандуревић смо питали да ли ће избор новог предсједника утицати на промјену политичког курса.

"Увјерена сам да до промјене политике СДС-а неће доћи. Младен Босић је профилирао политику СДС-а у смјеру интереса грађана и није водио популистичку политику. Он се понашао као државник. Ја вјерујем да ће и будући предсједник СДС-а водити народну политику јер то и стоји у нашем називу", рекла је Пандуревић.

СНСД-ову структуру назвала је "криминалном олигархијом која ће користити сва средства и све методе да сачува опљачкано и да се задржи још дуже на власти како би побјегла од одговорности".

"Ја стварно мислим да ће доћи дан када ће се пресјећи тај Гордијев чвор", казала је Пандуревић.

Босић је након подношења оставке отворено критиковао предсједника СДА Бакира Изетбеговића да је допринио побједи Милорада Додика на овогодишњим изборима, што је било резултат спекулације везане за излазак Савеза за промјене из државне коалиције. Пандуревић истиче како су апелација Изетбеговића о Дану Републике Српске и сва дешавања послије тога допринијели успјеху Милорада Додика.

"Ја вјерујем да је Савјет министара БиХ стабилан и да неће доћи до распада коалиције. Милорад Додик жели ући у Савјет министара БиХ, али не из разлога да би нешто урадио за Републике Српске већ да има контролу над правосудним и сигурносним институцијама како би обуставио све истраге о крупном капиталу у Републици Српској", рекла је Пандуревић.

Она каже и да је смијешно када Додик каже да је Савез за промјене делегитимизован на овим изборима. Подсјетила је да је прије четири године Додик изгубио 45 општина.

"Он је тада избацио Савез за промјене из Савјета министара БиХ. Ја не видим да је он тада изашао из Савјета министара БиХ или смијенио Владу Републике Српске зато што је изгубио локалне изборе", истакла је Пандуревић.

На крају разговора дотакла се и суспензије главног тужиоца Тужилаштва БиХ Горана Салиховића. Како каже, нови тужилац мора показати доста храбрости и показати како БиХ може постати правна држава.

"Ако није спреман на то, онда нека се и не кандидује. То је нешто што се једног дана мора десити желио то неко или не. Ако желимо у ЕУ то ће нам бити ултиматум Брисела као што је био ултиматум Хрватској и Србији. Ако тај нови тужилац буде мислио да ће блокирати нешто или зауставити грдно се вара. Тако једино може доживјети судбину претходних главних тужилаца Тужилаштва БиХ, а подсјећам Вас да ниједан није отишао када им је истакао мандат, него много прије", закључила је Пандуревић.

Извор: Клиx

Коментари / 66

Оставите коментар
Name

Гачанин

10.10.2016 10:12

Е ти куку у памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

10.10.2016 11:41

Поставити Милана Радмиловица из Гацка кога немогу никако да побиједе ево 16 год,Дзаба све паре термоелектране и да све гацане запосле у ТЕ,и да направе јос три опет це Милан побиједит.Милан је паметни господин који би могао водити и УЈЕДИЊЕНЕ НАЦИЈЕ умјесто БАНА а не СДС.

Name

цлан

11.10.2016 13:20

Не оглсавам се на овим монолозима и дијалозима АЛИ.Слазем се да господја има превисоку функцију и безобразно високу плату а да то ницим није заслузила. На сједницама ГО СДС се није огласавала док сам ја позивала на слогу и уједињене: наравно ,нико ме није слусао нити узимао за озбиљно јер, забога, нисам високо позиционирани цлан СДС.А ТО СТО ИМАМ 30 ГОДИНА СТАЗА У СТРУЦИ и 25 у ПАРТИЈИ НИЈЕ ВАЗНО. Тако сте сви из врха СДС подједнако криви за насталу ситуацију. Усудим се реци да је најмање крив друг Босиц , којег цијеним и постујем. Господја Пандуревиц само сије мрзњу и сири негативну енергију. Зена у политици мора имати и несто зенског сарма и природне доброте. А да не прицам о томе да је она и предсједница Актива зена. Ма све је она, у све се разумије. Постоји ли јос која умна глава да несто казе сем ње, питам се?

Name

даре

12.10.2016 10:57

Још увек је госпођица,страшно.

Name

Гачанин

10.10.2016 10:13

Ако Вукота не буде предсједник СДС - П Р О П А Д А ! Босић нек иде у пензију то му је најпаметнији потез од 2006...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацид

10.10.2016 10:56

Да нек иде у пензију и нек ова Александра иде са њим.Нек поставе Вукоту то је прави потез...

Name

Херцеговац

11.10.2016 11:07

А чиме је Вукота заслужио мандат предсједника. СДС је побједио у 4 општине у Изборној јединици 9, а од тога је једина већа Гацко. Режим је побиједио у Требињу, Фочи, Љубињу, Билећи, Невесињу, Калиновику, Вишеграду и Новом Горажду. И свугдје је тукао убједљиво. А СДС је и у Гацку прошао у 100 гласова. Стога, као потпредсједник за ИЈ 9, доживио је тотални пораз и потпредсједник је који је у односу на 2012. годину изгубио највише општина, а ви га препоручујете као кандидата за предсједника. Др Миличевић (згазио Министра здравља у Теслићу) и долази из изборне јединице у којој је у свим општинама побиједио СДС, Петровић (исто као и за Миличевића), Мићић и Шаровић (једини кадар на нивоу БиХ који је заслужио добру оцјену), то су кадрови. Све остало је још 20 година владавине ове багре.

Name

Јасно

10.10.2016 10:24

Ја мислим, ја се надам И једном ја вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мун

10.10.2016 10:28

Тако је Александра. Госп. Босић и СДС воде умјерену политику у циљу напретка цијеле Државе БиХ а Додик води националистичку политику и томе треба стати у крај милом или силом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мами

10.10.2016 10:55

Додик не води националистицку већ и криминалистицку политику...за разлику од господина Босића који је и у политици Господин какав треба овом народу!

Name

днк

10.10.2016 10:34

Све је ово истина од ријечи до ријечи!Додик је просле локалне изборе узгубио јос убједљивије па није поднио оставку али Додик је познат као лице без катактера и морала!Босиц је за њега људина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МиниСтар

10.10.2016 10:48

Али Додик је прије тога добио изборе 2006, 2008 и 2010 док госпон Босиц реда само поразе. Не треба заборавити да и 2014. нису успјели побједити Додика, када је то био скоро па сигуран зицер. Све сем оставке Босица била би увреде, прије свега према цлановима СДС-а.

Name

сдс

10.10.2016 11:59

свака ти част днк.

Name

Драги

10.10.2016 10:40

Криминалитет је изражен у свим странкама због чега народ овако и гласа, односно опаметио се наш народ па ко да више глас је његов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соцратес

10.10.2016 10:43

Хоћеш рећи "на срећу" !?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дреамер

10.10.2016 10:43

Драга Александра, зашто би се ико бојао Босића који упорно губи изборе већ 10 година??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

10.10.2016 10:50

Вала бас, Додику бас одговара да Босиц остане предсједник СДС јер зна док год је Босиц на целу СДС, СНСД побједјује сигурно као и сто је побједјивао откад је Босиц преузео мјесто предсједника СДС.

Name

треба срце имати, па знати како куца

10.10.2016 10:52

Како се бојати када је пасивним ставом све подржао? Гласала сам на републичким изборима за СДС, последњи пут И за сада никад висе. Афера Папак, неодржавање протеста раније, одговор на митинг, улизивање Вучићу, који би све дао за своју столицу, одржавање коалиције у којој је Иванић слободни стрелац-прелатач по потреби, слаби медијски наступи, слаб парламентарни рад, нови папак у Бн, борба против корупције окончана помпезним насловом о привођењу, али не И о осуди, насједање на референдум...указује да је ту неко добро дезоријентисан, несвјестан или дубоко срачунат. А ко је то био, да ли Босић, лично не вјерујем или неко други, кога је уважавао, то је питање? Потпуно анемична борба опозиције, без пулса.

Name

ре Треба срце имати,,,,,,

11.10.2016 10:18

Све си добро рекао то и јесте сустина проблема. Не знам дали увазени цитају коментаре али ако нису хтјели доци до обицног народа и прицати са њима и видјети ста обицни народ мисли а има их фала Богу пуно који другације мисле требали су ако иста барем сјести и коментаре цитати да знају болну тацку народа.Сигуран сам да би другације просли а не они се уфатили афера ко пијани плота и мисле сто народу висе доказу неких лоповлука да це их народ подрзат.Би али су за сваку аферу требали имати и срце и алтернативу као и свој став.Кад писас кога је уважавао,Иваниц ко други.Цовјек који се окреце као сунцокрет и који је као како би нас народ рекао ПРЕЛИВОДА јер нема своје ја ни свој карактер сто наајвисе мрзим код сваког иоле цовјека без обзира о коме се радило.Да је Босиц радио по својој струцности и памети и на крају остао при својим ставовима све би било другације.

Name

Андјеомм

10.10.2016 10:45

Ја јада ста наприца.Она не зна ниста осим пљацке и корупције да казе.Засто ви нисте господјо Пандуревиц показали како се ради две године само супља прица укруг.Па и ви сте на власти у Босни.Гдје су инвеститори у Бијељини Добоју гдје сте ви власт.Нема нити једног.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.10.2016 12:14

Ее...ајд не паметуј.Како да несто ураде на нивоу БиХ кад је Додик "купио "Салиховића а за председника ВСТС поставио Тегелтију..а тегелтија је горе досао из основног суда сто није могао јер је морао прво да буде судија врховног суда а не да председник ВСТС у Сарајеву постане из основног суда..То му је омугуцио Баја и Радмановиц и ти сада паметујес како ниста нису урадили..А буквално све истраге Салиховиц и Тегелтија могу стопирати!!И

Name

Неутралан

11.10.2016 10:38

А гдје пише да мора бити судија Врховног суда Републике Српске? Предсједника ВСТВ бирају чланови ВСТВ, а чланове ВСТВ бирају носиоци правосудних функција (судије и тужиоци). И свако може бити изабран за члана, па онда и за Предсједника ВСТВ. Тако, да прво нешто прочитај, да ти се људи не смију.

Name

змај од ноћаја

10.10.2016 10:48

Мектић је избламирао странку, а тиме и предсједника...због тога предсједник мора одступити.Други гријех му је што је протјерао неистомишљенике и осниваче и што су тројица носиоца листа из 2014.године напустила странку.Мало ли је...????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

10.10.2016 10:50

Није криминал саставни дио институција РС и БиХ него су РС и БиХ дио јаке криминалне организације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајина пирова побједа

10.10.2016 10:51

Ово је Бајина пирова побједа.Само је натјерао остале да се боље организују и увиде да ли је до њих.Од сада ови из резима могу да броје дане на власти (и на слободи) јер це сваким даном бити све јасније да је резим инсталисао своје увлакаце на високе функције(тузиоци,судије полицијдке структуре) и да це брзо бити раскринкани и удаљени а на та мјеста морају доци нормални људи који це лопове послати у Фоцу.Нека се резим присјети како је просао Слоба иако је послије Броза био најмоцнији од свих YУ и еx-YУ лидера,како је просао Санадер који је за ове насе саторасе био дрзавник и господин,како продје Карамарко и да их не поредим са Садамом,Гадафијем и др.Свакој сили додје крај.Сваком лопову не гине цуза.Али Срби поцните мало мислити стомаком као европски народи и не љубите сатордзију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја ба

10.10.2016 11:08

Најгоре је на овим просторима И што после Санадера дође Санадер. Можда у мало мањој мјери, али то некако увјек тако испадне. Лако је баји побјеђивати (намјерно малим), кад нема с друге стране нико са мувалицом. На моменте се чинило да чланство странке ни само не вјерује у оно што прича, колико је то нејако било. Заборавили су да треба уложити не напоре, него додатне напоре да се замахне на мало тврђу бају.

Name

гала

10.10.2016 13:11

Миљане, не се*и.

Name

Реалан

11.10.2016 11:04

Па смијени га ти, тако што ћеш изаћи са аргументима и доказима за то да је шуровао са Дебелим. И ја сам чуо само шупље приче о томе, нико јавно да каже за Васића. Помињу некакав стан у Новом Саду да је добио од Дебелог преко Кесине фирме - докажите господо...

Name

цлан СДСа

10.10.2016 11:01

Хоће ли неко смијенити зворничког Јуду Драгомира Васића, који увелико шурује са Дебелим?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

10.10.2016 11:04

Озбиљне промјене у комплетној опозицији ,како персоналне тако и програмске се морају десити ако се жели смјенити актуелни режим у РС,иначе нема промјена. Програм цијеле опозиције се заснива на једној реченици: Додик је лопов. Па побогу људи двије године имате власт на нивоу БиХ и докажите то већ једном. Народу је доста те приче јер нисте понудили ништа ново, нити нове људе нити програм. Пандуревићка ништа није учинила за бољи живот народа само прича о Додику. Мисли да ће та прича ријешити проблеме. Неће будите сигурни ,као што сам сигуран да опозиција незна како направити боље и када би узела власт у РС,зато јој овакво стање и на неки начин одговара. Узимају добре плате и додатке на својим радним мјестима,упроно критикују власт а најбитније им је да немају ама баш никакве одговорности. Зато и јесу гдје су када додје до избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оригинал

10.10.2016 12:46

Све тачно.

Name

Лија

10.10.2016 11:26

Аполитичан сам и ријетко излазим на изборе. Разлог томе је, што сам сигуран да нити једна политичка опција неће скоро донијети неке промјене и биљитак народу. СзП ние успио на овим изборима јер је цијелу кампању базирао на тзв. аферама режима, а при томе није нудио реално рјешење. Мектић је цијелу предизборну кампању провео на медијима са шупљом причом о хапшењу великих криминалних риба. И шта би, ништа. Господо убиједите бираче да ће вашим доласком на власт бити више посла за младе, боље пензије, виоше социјалне правде итд. То се једино може реалним програмом који ће сватити сви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан Бањалука

10.10.2016 11:29

Ево нпр.након ових избора ти, Босиц и Тадиц сте ме натјерали да докле год сте ви не.функционери вец цланови странке да не излазим на изборе.За снсд нмг гласати, али реално за вас сам гласао само прптив снсд.Ти си поцела посебно да ме нервирас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

10.10.2016 12:17

За СНСД не би гласала никад.То није странка, скуп биједника, ничија није горјела до зоре.....

Name

ни ја

11.10.2016 14:20

Мила ,никада/

Name

Мила загори руча Мила

12.10.2016 11:21

Миланка ако нису странка како су добили највише гласова и владају , хајд ми објасни и бy тхе wаy загори ти сарма , ври !

Name

јован

10.10.2016 11:30

Невјероватне изјаве Александра дајес,па ти си толико контрадикторна да је то за неповјеровати.Па управо Додик инсистира и моли да Младен ти и остала екипа која је од стуба опозиције досла на гране да са вама за двије године буде на ивици цензуса.Идите сви и то одмах нема са вама висе наде у русење додика и лоповске хијерархије,уствари као вјерни сдсовац сам поцео да вјерујем да сте ви продузена рука резима.Само Милицевиц и људи који су разбили црвене у својим срединама могу водити странку,нико други....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ннн

10.10.2016 12:01

Њу нецемо мењат.

Name

Сарајевско-Романијски Корпус ВРС

10.10.2016 14:43

А зашто је она не замјењива? Шта она вам дође као Штрумфета ?

Name

Милан Гацко

11.10.2016 10:33

И овдје смо једва прошли. У 100 гласова. Вукота није постигао резултат у општини, а у изборној јединици још горе. Он је права људина, али да би био предсједник СДС, треба му много више. Требају људи чији су резултати и рад више препознати - Миличевић, Шатовић, Мићић, Обрен. Остали, укључујући и Пандуревићеву, немају кредибилитет. Такође, ако не превлада структура побједника и људи од акције, с правом ће се постављати питање да ли то Миле кадрира у СДС-у.

Name

ЖИКА Ж

10.10.2016 12:12

МЛАДЕН БОСИЋ ЈЕ ГОСПОДИН. ЧОВЈЕКА НЕ МОРАТЕ ВОЛИТИ АЛ, ЗНАЊЕ, ПАМЕТ, ШКОЛУ МОРАТЕ ПОШТОВАТИ. ИЗГЛЕДА ДА МНОГИМА ВИШЕ ОДГОВАРА ШАТОРСКА, ШАТРОВАЧКА ПРИЧА "НАМ МИЛОГ БАЈЕ" СА МИКРОФОНОМ У РУЦИ ВИШЕ ГОВОРИ О НАМА НЕГО О ЊЕМУ САМОМОМ. У ОСТАЛОМ ЗА НОРМАЛНЕ ЉУДЕ ОН НИЈЕ НИ БИТАН....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.10.2016 12:33

ИСТОГ САМ МИСЉЕЊА И О ТОМЕ СТАЛНО ПИСЕМ..БОСИЦ ЈЕ ГОСПОДИН У СВАКОМ СМИСЛУ ПА И У ПОЛИТИЦИ СТО ЈЕ ОВИМ ГЕСТОМ И ПОТВРДИО НА ЗАЛОСТ НАС СИМПАТИЗЕРА А ИМА НАС ПОПРИЛИЦНО..НИСМО СВИ РОДЈЕНИ ДА БУДЕМО КРКАНИ.

Name

МИХАИЛО МИКИЦ

10.10.2016 15:41

Од тога сто је Младен Босиц паметан и господин цовјек који има своје бонтонске норме лијепог понасања у политици се не добија ниста. Политика је кур.. од које нико није утекао а да га није јеб...

Name

реалан

11.10.2016 12:54

ПУСТИ ТУ ПРИЧУ О ГОСПОДИ НАРОД НИЈЕ БЛЕСАВ ОН НАЈБОЉЕ ЗНА СВОЈУ ОКОЛИНУ. КАКАВ ЈЕ КО ЧОВЈЕК ТО СЕ ВИДИ ПО ПОДРШЦИ У СВОМ МЈЕСТУ. СВИ ЛИДЕРИ ТЗВ. ОПОЗИЦИЈЕ СУ УБЈЕДЉИВО ПОРАЖЕНИ У КОМШИЛУКУ (МИХАЉИЦА ,ЧАВИЋ, ГАТАРИЋ)А ДОДИК 75% НЕ САМО У ЛАКТАШИМА ВЕЋ И СВИМ ОКОЛНИМ МЈЕСТИМА(СРБАЦ,БАЊА ЛУКА, ГРАДИШКА). ТРЕБАЈУ НАМ ЉУДИ КОЈЕ КОМШИЈЕ ВОЛЕ А НЕ БАКИР И АМБАСАДОРИ.

Name

Аа

10.10.2016 12:48

Прије би гласао за ХДЗ него СДС . Висе би хрвати направили за српску него ови издајницки кајмани . Прца се криминал корупција да напоменем да су управу људи ис СДС криминалци у добоју су срби морали гласати за СДС обрена петровица давао је лицно и он од 50 до 100 КМ за глас . Досли су и код моје маме нудили пара за глас ..постоје и видеи снимци а онда додик криминалац . Јадни сте . Да напоменем мектиц зели да укине полицију српске под свако цИјену . А онда додик крив .. болесници су сви који су дали глас за њих српска стока

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

10.10.2016 22:26

А теби се свиђа шатор

Name

Ре Аа

11.10.2016 05:28

Додик, Станковић, Станковић ИИ, Шпирић, Радмановић, Давидовић, Гаврановић, Радишић, Шкрбић, нека ти сви буду кумови на крштењу ваше супруге.

Name

манијемогуће

11.10.2016 13:20

Тако и ваш шеф каже за Драгана Човића да је више урадио за Србе од СДС-а.

Name

Бања Лука он Лине

10.10.2016 12:52

Хм...не би било згорег и она да поднесе оставку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немој тако.

10.10.2016 15:50

Извини, а од цега це зивјети кад поднесе оставку? Она је без другог занимања и њено прво радно мјесто је превисока политицка позиција, ста ако остане без тог занимања.

Name

МОЈНЕ

12.10.2016 09:11

ХЕЈ БЛ , МАЧАК ЈЕ СКРОЗ ГОТИВАН , ХОЋЕШ ДА ГЛЕДАМО МАЈКИЋУ ЈЕСИ ЛИ НОРМАЛАН, БОЉЕ ЈЕ .....

Name

Милан

10.10.2016 14:47

Босиц је водио паметну и одговорну политику умјереног конзервативизма избацујуци популистицки национализам из СДС. Медјути у одлуцном тренутку није показао храброст и дрзавницко дјеловање у политици зато сто се НИЈЕ ОТВОРЕНО СУПРОСТАВИО ЛАЗНОМ И БЕСМИСЛЕНОМ РЕФЕРНДУМУ А ТРЕБАО ЈЕ. Сви су знали да тај референдум једино слузи као покрице лопловлука издаје владајуце гарнитуре. Људи су излазили на тај референдум због осјецаја кривице иако су знали да је све то смијурија.Требао је бити мало одлуцнији у том погледу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.10.2016 10:15

Па сви сте се упецали на тај његов трик,а знас засто јер сте глупи као народ...послије ј...а нема кајања

Name

Милан

11.10.2016 10:42

Срби, Хрвати И Босњаци су један народ тако да смо сви подједнако глупи. Или мозда мислис да су Босњаци паметнији када повјерују Бакиревом обецању од 100 000 радних мјеста хахахахахахаха

Name

Ре Милан

12.10.2016 07:35

Има она од Дубиозе: "Сви смо иста говна" :)

Name

Државник

11.10.2016 06:30

И Чавић док је био на челу СДС-а и РС-а водио је политику као државник па је продао Извјештај о Сребреници и Војску Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драгица

11.10.2016 09:05

Не заобилази истину!

Name

ре дрзавник

11.10.2016 10:13

Реци ти нам је ли он мозда несто слагао...

Name

драгица

11.10.2016 13:54

Све!Само ја нисам из табора бахатих и неваспитаних.

Name

Државник

11.10.2016 17:45

Драгице, Драгице касно ћеш схватити да је истина што је написано, а ако неко лаже и није истина оно што говори или пише кажи му да лаже. Питај Милована Станковића бившег министра одбране РС је ли истина што је написано, а он није из табора бахатих и неваспитаних.

Name

Питање за државника

12.10.2016 13:00

А ко даде грађу из Јасеновца и Градине?

Name

Драгс

12.10.2016 15:19

Држ се куваче.

Name

драгица

12.10.2016 16:38

Ви не умијете учествовати у дебати.Цијени ваш покушај,али ако вам је лакше то ни ваши истомишљеници не знају,али вам ни недостају ниски ударци.

Name

Не би ме изненадило

11.10.2016 14:24

Не би ме изненадило да нови тужилац буде именован из редова бившег специјалног тужилаштва Постављају се на руководећа мјеста они који ће да штите корумпиране политичке елите

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

12.10.2016 08:02

Ако имате мозга сви се наредних дана преселите у Бијељину или гледајте мирно као до сада ста се десава!

ОДГОВОРИТЕ
Name

босанац и Херц.

12.10.2016 12:18

Подрска Пандуревцевој у настојању да се то зло криминала и корупције скресе сто прије.Истина је да се стварно против корупције из Републике Српске бори само СЗП и из федерације Наса Странка и ДФ и ГС док ту врсту ријеци СНСД-СДА-ХДЗ никад не спомене ни слуцајно и онда се питамо сто побједјују.

ОДГОВОРИТЕ