Bosić je vodio politiku kao državnik

Član Predsjedništva SDS-a i šef Kluba SDS-a u Predsatavničkom vijeću Parlamentarne skupštine BiH Aleksandra Pandurević rekla je kako nisu tačne tvrdnje da ne postoji konsenzus u vezi s izborom novog predsjednika SDS-a.

Republika Srpska 10.10.2016 | 22:58
Bosić je vodio politiku kao državnik
Nakon sjednice Glavnog odbora SDS-a na kojoj je razmatran loš izborni rezultat te stranke na proteklim lokalnim izborima, Mladen Bosić saopštio je kako se povlači sa funkcije predsjednika stranke.

Član Predsjedništva SDS-a Aleksandra Pandurević kazala je za Klix.ba kako je Bosić bio svjestan da na njega kreću napadi režima Milorada Dodika i režimskih medija.

"On smatra da je to po stranku najlakše amortizovati tako što će preuzeti odgovornost i prepustiti da stranku vodi neko drugi. Na žalost režima, Mladen Bosić se neće povući iz politike i on ostaje i dalje važan faktor u SDS-u", rekla je Pandurević.

Istakla je kako je Bosić uspio ujediniti stranku o ovom pitanju, jer niko nije izašao i rekao kako njega smatra odgovornim za rezultate na lokalnim izborima.

S obzirom na izborni poraz SNSD-a na prošlim izborima koji je bio mnogo veći od izbornog poraza SDS-a na ovogodišnjim lokalnim izborima podsjetila je da nijedan novinar u Republici Srpskoj nije postavio pitanje da li Milorad Dodik treba otići sa čela SNSD-a.

"Svima nama je poznato da ovdje postoje svaku godinu ili dvije turbulencije. I one su već krenule počevši od dovođenja Božidara Vučurevića koji nije član SDS-a i koji je osvojio 30 glasova na izborima. To je kampanja protiv Bosića koja je žestoko krenula", kazala je Pandurević.

Podsjećamo, mediji u Republici Srpskoj su prenijeli izjavu Božidara Vučurevića potpisujući ga kao "osnivača SDS-a u Trebinju", a u kojoj iznosi mišljenje da "Bosić mora biti smijenjen u interesu srpskog naroda".

Pandurević je demantovala spekulacije da nije bilo konsenzusa za Bosićevog nasljednika, ističući kako će se za sedam dana vidjeti da konsenzus postoji.

Dotakla se i odnosa pravosudnih institucija sa Miloradom Dodikom, ističući kako je sve to dodatno uticalo na rezultate izbora.

"Svakako da je uticalo. Jedno od naših obećanja koje je bilo možda i preoptimistično jeste borba protiv kriminala i korupcije. Vidjeli smo da se može desiti da SIPA uradi svoj posao, ali da u Tužilaštvu BiH među određenim tužiocima postoji nespremnost, odnosno da su u BiH kriminalne grupe, pravosudni i politički sistem uvezani kao zmije u klupko. Iako se dešavaju neki pomaci, mi nismo uspjeli za dvije godine presjeći to klupko. Ja se nadam da ćemo uspjeti u toj borbi", rekla je Pandurević.

S obzirom na činjenicu da je kriminal postao sastavni dio bh. sistema, kako kaže, nije onda ni čudno da u BiH dođe do izborne kupovine.

"Ja odgovorno tvrdim da je ove izbore Milorad Dodik kupio i to po sistemu kako se izbori kupuju u Crnoj Gori. Dakle, imate dio administracije, imate biračke spiskove i imate novac. Uostalom, vidjeli smo da je došlo i do privođenja bivših funkcionera SNSD-a zbog kupovine glasova", kazala je Pandurević.

Tvrdi da je Dodikov tajkun u Istočnom Sarajevu preko dva projekta opljačkao milione KM i onda taj novac odnio u Bijeljinu te kupovao glasove za Zlatka Maksimovića.

S obzirom na to da je posljednjih godina SDS vodio umjereniju politiku i da se bavio pitanjima koja se direktno tiču građana BiH, poput borbe protiv kriminala i korupcije, Pandurević smo pitali da li će izbor novog predsjednika uticati na promjenu političkog kursa.

"Uvjerena sam da do promjene politike SDS-a neće doći. Mladen Bosić je profilirao politiku SDS-a u smjeru interesa građana i nije vodio populističku politiku. On se ponašao kao državnik. Ja vjerujem da će i budući predsjednik SDS-a voditi narodnu politiku jer to i stoji u našem nazivu", rekla je Pandurević.

SNSD-ovu strukturu nazvala je "kriminalnom oligarhijom koja će koristiti sva sredstva i sve metode da sačuva opljačkano i da se zadrži još duže na vlasti kako bi pobjegla od odgovornosti".

"Ja stvarno mislim da će doći dan kada će se presjeći taj Gordijev čvor", kazala je Pandurević.

Bosić je nakon podnošenja ostavke otvoreno kritikovao predsjednika SDA Bakira Izetbegovića da je doprinio pobjedi Milorada Dodika na ovogodišnjim izborima, što je bilo rezultat spekulacije vezane za izlazak Saveza za promjene iz državne koalicije. Pandurević ističe kako su apelacija Izetbegovića o Danu Republike Srpske i sva dešavanja poslije toga doprinijeli uspjehu Milorada Dodika.

"Ja vjerujem da je Savjet ministara BiH stabilan i da neće doći do raspada koalicije. Milorad Dodik želi ući u Savjet ministara BiH, ali ne iz razloga da bi nešto uradio za Republike Srpske već da ima kontrolu nad pravosudnim i sigurnosnim institucijama kako bi obustavio sve istrage o krupnom kapitalu u Republici Srpskoj", rekla je Pandurević.

Ona kaže i da je smiješno kada Dodik kaže da je Savez za promjene delegitimizovan na ovim izborima. Podsjetila je da je prije četiri godine Dodik izgubio 45 opština.

"On je tada izbacio Savez za promjene iz Savjeta ministara BiH. Ja ne vidim da je on tada izašao iz Savjeta ministara BiH ili smijenio Vladu Republike Srpske zato što je izgubio lokalne izbore", istakla je Pandurević.

Na kraju razgovora dotakla se i suspenzije glavnog tužioca Tužilaštva BiH Gorana Salihovića. Kako kaže, novi tužilac mora pokazati dosta hrabrosti i pokazati kako BiH može postati pravna država.

"Ako nije spreman na to, onda neka se i ne kandiduje. To je nešto što se jednog dana mora desiti želio to neko ili ne. Ako želimo u EU to će nam biti ultimatum Brisela kao što je bio ultimatum Hrvatskoj i Srbiji. Ako taj novi tužilac bude mislio da će blokirati nešto ili zaustaviti grdno se vara. Tako jedino može doživjeti sudbinu prethodnih glavnih tužilaca Tužilaštva BiH, a podsjećam Vas da nijedan nije otišao kada im je istakao mandat, nego mnogo prije", zaključila je Pandurević.

Izvor: Klix

Komentari / 66

Ostavite komentar
Name

Gačanin

10.10.2016 10:12

E ti kuku u pamet.

ODGOVORITE
Name

petar

10.10.2016 11:41

Postaviti Milana Radmilovica iz Gacka koga nemogu nikako da pobijede evo 16 god,Dzaba sve pare termoelektrane i da sve gacane zaposle u TE,i da naprave jos tri opet ce Milan pobijedit.Milan je pametni gospodin koji bi mogao voditi i UJEDINJENE NACIJE umjesto BANA a ne SDS.

Name

clan

11.10.2016 13:20

Ne oglsavam se na ovim monolozima i dijalozima ALI.Slazem se da gospodja ima previsoku funkciju i bezobrazno visoku platu a da to nicim nije zasluzila. Na sjednicama GO SDS se nije oglasavala dok sam ja pozivala na slogu i ujedinjene: naravno ,niko me nije slusao niti uzimao za ozbiljno jer, zaboga, nisam visoko pozicionirani clan SDS.A TO STO IMAM 30 GODINA STAZA U STRUCI i 25 u PARTIJI NIJE VAZNO. Tako ste svi iz vrha SDS podjednako krivi za nastalu situaciju. Usudim se reci da je najmanje kriv drug Bosic , kojeg cijenim i postujem. Gospodja Pandurevic samo sije mrznju i siri negativnu energiju. Zena u politici mora imati i nesto zenskog sarma i prirodne dobrote. A da ne pricam o tome da je ona i predsjednica Aktiva zena. Ma sve je ona, u sve se razumije. Postoji li jos koja umna glava da nesto kaze sem nje, pitam se?

Name

dare

12.10.2016 10:57

Još uvek je gospođica,strašno.

Name

Gačanin

10.10.2016 10:13

Ako Vukota ne bude predsjednik SDS - P R O P A D A ! Bosić nek ide u penziju to mu je najpametniji potez od 2006...

ODGOVORITE
Name

Acid

10.10.2016 10:56

Da nek ide u penziju i nek ova Aleksandra ide sa njim.Nek postave Vukotu to je pravi potez...

Name

Hercegovac

11.10.2016 11:07

A čime je Vukota zaslužio mandat predsjednika. SDS je pobjedio u 4 opštine u Izbornoj jedinici 9, a od toga je jedina veća Gacko. Režim je pobijedio u Trebinju, Foči, Ljubinju, Bileći, Nevesinju, Kalinoviku, Višegradu i Novom Goraždu. I svugdje je tukao ubjedljivo. A SDS je i u Gacku prošao u 100 glasova. Stoga, kao potpredsjednik za IJ 9, doživio je totalni poraz i potpredsjednik je koji je u odnosu na 2012. godinu izgubio najviše opština, a vi ga preporučujete kao kandidata za predsjednika. Dr Miličević (zgazio Ministra zdravlja u Tesliću) i dolazi iz izborne jedinice u kojoj je u svim opštinama pobijedio SDS, Petrović (isto kao i za Miličevića), Mićić i Šarović (jedini kadar na nivou BiH koji je zaslužio dobru ocjenu), to su kadrovi. Sve ostalo je još 20 godina vladavine ove bagre.

Name

Jasno

10.10.2016 10:24

Ja mislim, ja se nadam I jednom ja vjerujem.

ODGOVORITE
Name

Mun

10.10.2016 10:28

Tako je Aleksandra. Gosp. Bosić i SDS vode umjerenu politiku u cilju napretka cijele Države BiH a Dodik vodi nacionalističku politiku i tome treba stati u kraj milom ili silom.

ODGOVORITE
Name

mami

10.10.2016 10:55

Dodik ne vodi nacionalisticku već i kriminalisticku politiku...za razliku od gospodina Bosića koji je i u politici Gospodin kakav treba ovom narodu!

Name

dnk

10.10.2016 10:34

Sve je ovo istina od riječi do riječi!Dodik je prosle lokalne izbore uzgubio jos ubjedljivije pa nije podnio ostavku ali Dodik je poznat kao lice bez kataktera i morala!Bosic je za njega ljudina!

ODGOVORITE
Name

MiniStar

10.10.2016 10:48

Ali Dodik je prije toga dobio izbore 2006, 2008 i 2010 dok gospon Bosic reda samo poraze. Ne treba zaboraviti da i 2014. nisu uspjeli pobjediti Dodika, kada je to bio skoro pa siguran zicer. Sve sem ostavke Bosica bila bi uvrede, prije svega prema clanovima SDS-a.

Name

sds

10.10.2016 11:59

svaka ti čast dnk.

Name

Драги

10.10.2016 10:40

Криминалитет је изражен у свим странкама због чега народ овако и гласа, односно опаметио се наш народ па ко да више глас је његов.

ODGOVORITE
Name

Socrates

10.10.2016 10:43

Hoćeš reći "na sreću" !?

ODGOVORITE
Name

dreamer

10.10.2016 10:43

Draga Aleksandra, zašto bi se iko bojao Bosića koji uporno gubi izbore već 10 godina??

ODGOVORITE
Name

Tako je

10.10.2016 10:50

Vala bas, Dodiku bas odgovara da Bosic ostane predsjednik SDS jer zna dok god je Bosic na celu SDS, SNSD pobjedjuje sigurno kao i sto je pobjedjivao otkad je Bosic preuzeo mjesto predsjednika SDS.

Name

treba srce imati, pa znati kako kuca

10.10.2016 10:52

Kako se bojati kada je pasivnim stavom sve podržao? Glasala sam na republičkim izborima za SDS, poslednji put I za sada nikad vise. Afera Papak, neodržavanje protesta ranije, odgovor na miting, ulizivanje Vučiću, koji bi sve dao za svoju stolicu, održavanje koalicije u kojoj je Ivanić slobodni strelac-prelatač po potrebi, slabi medijski nastupi, slab parlamentarni rad, novi papak u Bn, borba protiv korupcije okončana pompeznim naslovom o privođenju, ali ne I o osudi, nasjedanje na referendum...ukazuje da je tu neko dobro dezorijentisan, nesvjestan ili duboko sračunat. A ko je to bio, da li Bosić, lično ne vjerujem ili neko drugi, koga je uvažavao, to je pitanje? Potpuno anemična borba opozicije, bez pulsa.

Name

re Treba srce imati,,,,,,

11.10.2016 10:18

Sve si dobro rekao to i jeste sustina problema. Ne znam dali uvazeni citaju komentare ali ako nisu htjeli doci do obicnog naroda i pricati sa njima i vidjeti sta obicni narod misli a ima ih fala Bogu puno koji drugacije misle trebali su ako ista barem sjesti i komentare citati da znaju bolnu tacku naroda.Siguran sam da bi drugacije prosli a ne oni se ufatili afera ko pijani plota i misle sto narodu vise dokazu nekih lopovluka da ce ih narod podrzat.Bi ali su za svaku aferu trebali imati i srce i alternativu kao i svoj stav.Kad pisas koga je uvažavao,Ivanic ko drugi.Covjek koji se okrece kao suncokret i koji je kao kako bi nas narod rekao PRELIVODA jer nema svoje ja ni svoj karakter sto naajvise mrzim kod svakog iole covjeka bez obzira o kome se radilo.Da je Bosic radio po svojoj strucnosti i pameti i na kraju ostao pri svojim stavovima sve bi bilo drugacije.

Name

Andjeomm

10.10.2016 10:45

Ja jada sta naprica.Ona ne zna nista osim pljacke i korupcije da kaze.Zasto vi niste gospodjo Pandurevic pokazali kako se radi dve godine samo suplja prica ukrug.Pa i vi ste na vlasti u Bosni.Gdje su investitori u Bijeljini Doboju gdje ste vi vlast.Nema niti jednog.

ODGOVORITE
Name

Re

10.10.2016 12:14

Ee...ajd ne pametuj.Kako da nesto urade na nivou BiH kad je Dodik "kupio "Salihovića a za predsednika VSTS postavio Tegeltiju..a tegeltija je gore dosao iz osnovnog suda sto nije mogao jer je morao prvo da bude sudija vrhovnog suda a ne da predsednik VSTS u Sarajevu postane iz osnovnog suda..To mu je omugucio Baja i Radmanovic i ti sada pametujes kako nista nisu uradili..A bukvalno sve istrage Salihovic i Tegeltija mogu stopirati!!I

Name

Neutralan

11.10.2016 10:38

A gdje piše da mora biti sudija Vrhovnog suda Republike Srpske? Predsjednika VSTV biraju članovi VSTV, a članove VSTV biraju nosioci pravosudnih funkcija (sudije i tužioci). I svako može biti izabran za člana, pa onda i za Predsjednika VSTV. Tako, da prvo nešto pročitaj, da ti se ljudi ne smiju.

Name

zmaj od noćaja

10.10.2016 10:48

Mektić je izblamirao stranku, a time i predsjednika...zbog toga predsjednik mora odstupiti.Drugi grijeh mu je što je protjerao neistomišljenike i osnivače i što su trojica nosioca lista iz 2014.godine napustila stranku.Malo li je...????

ODGOVORITE
Name

Logika

10.10.2016 10:50

Nije kriminal sastavni dio institucija RS i BiH nego su RS i BiH dio jake kriminalne organizacije.

ODGOVORITE
Name

Bajina pirova pobjeda

10.10.2016 10:51

Ovo je Bajina pirova pobjeda.Samo je natjerao ostale da se bolje organizuju i uvide da li je do njih.Od sada ovi iz rezima mogu da broje dane na vlasti (i na slobodi) jer ce svakim danom biti sve jasnije da je rezim instalisao svoje uvlakace na visoke funkcije(tuzioci,sudije policijdke strukture) i da ce brzo biti raskrinkani i udaljeni a na ta mjesta moraju doci normalni ljudi koji ce lopove poslati u Focu.Neka se rezim prisjeti kako je prosao Sloba iako je poslije Broza bio najmocniji od svih YU i ex-YU lidera,kako je prosao Sanader koji je za ove nase satorase bio drzavnik i gospodin,kako prodje Karamarko i da ih ne poredim sa Sadamom,Gadafijem i dr.Svakoj sili dodje kraj.Svakom lopovu ne gine cuza.Ali Srbi pocnite malo misliti stomakom kao evropski narodi i ne ljubite satordziju

ODGOVORITE
Name

Ja ba

10.10.2016 11:08

Najgore je na ovim prostorima I što posle Sanadera dođe Sanader. Možda u malo manjoj mjeri, ali to nekako uvjek tako ispadne. Lako je baji pobjeđivati (namjerno malim), kad nema s druge strane niko sa muvalicom. Na momente se činilo da članstvo stranke ni samo ne vjeruje u ono što priča, koliko je to nejako bilo. Zaboravili su da treba uložiti ne napore, nego dodatne napore da se zamahne na malo tvrđu baju.

Name

gala

10.10.2016 13:11

Miljane, ne se*i.

Name

Реалан

11.10.2016 11:04

Па смијени га ти, тако што ћеш изаћи са аргументима и доказима за то да је шуровао са Дебелим. И ја сам чуо само шупље приче о томе, нико јавно да каже за Васића. Помињу некакав стан у Новом Саду да је добио од Дебелог преко Кесине фирме - докажите господо...

Name

clan SDSa

10.10.2016 11:01

Hoće li neko smijeniti zvorničkog Judu Dragomira Vasića, koji uveliko šuruje sa Debelim?

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

10.10.2016 11:04

Ozbiljne promjene u kompletnoj opoziciji ,kako personalne tako i programske se moraju desiti ako se želi smjeniti aktuelni režim u RS,inače nema promjena. Program cijele opozicije se zasniva na jednoj rečenici: Dodik je lopov. Pa pobogu ljudi dvije godine imate vlast na nivou BiH i dokažite to već jednom. Narodu je dosta te priče jer niste ponudili ništa novo, niti nove ljude niti program. Pandurevićka ništa nije učinila za bolji život naroda samo priča o Dodiku. Misli da će ta priča riješiti probleme. Neće budite sigurni ,kao što sam siguran da opozicija nezna kako napraviti bolje i kada bi uzela vlast u RS,zato joj ovakvo stanje i na neki način odgovara. Uzimaju dobre plate i dodatke na svojim radnim mjestima,uprono kritikuju vlast a najbitnije im je da nemaju ama baš nikakve odgovornosti. Zato i jesu gdje su kada dodje do izbora.

ODGOVORITE
Name

original

10.10.2016 12:46

Sve tačno.

Name

Лија

10.10.2016 11:26

Аполитичан сам и ријетко излазим на изборе. Разлог томе је, што сам сигуран да нити једна политичка опција неће скоро донијети неке промјене и биљитак народу. СзП ние успио на овим изборима јер је цијелу кампању базирао на тзв. аферама режима, а при томе није нудио реално рјешење. Мектић је цијелу предизборну кампању провео на медијима са шупљом причом о хапшењу великих криминалних риба. И шта би, ништа. Господо убиједите бираче да ће вашим доласком на власт бити више посла за младе, боље пензије, виоше социјалне правде итд. То се једино може реалним програмом који ће сватити сви.

ODGOVORITE
Name

Bojan Banjaluka

10.10.2016 11:29

Evo npr.nakon ovih izbora ti, Bosic i Tadic ste me natjerali da dokle god ste vi ne.funkcioneri vec clanovi stranke da ne izlazim na izbore.Za snsd nmg glasati, ali realno za vas sam glasao samo prptiv snsd.Ti si pocela posebno da me nerviras.

ODGOVORITE
Name

Mila

10.10.2016 12:17

Za SNSD ne bi glasala nikad.To nije stranka, skup bijednika, ničija nije gorjela do zore.....

Name

ni ja

11.10.2016 14:20

Mila ,nikada/

Name

Mila zagori ruča Mila

12.10.2016 11:21

Milanka ako nisu stranka kako su dobili najviše glasova i vladaju , hajd mi objasni i by the way zagori ti sarma , vri !

Name

jovan

10.10.2016 11:30

Nevjerovatne izjave Aleksandra dajes,pa ti si toliko kontradiktorna da je to za nepovjerovati.Pa upravo Dodik insistira i moli da Mladen ti i ostala ekipa koja je od stuba opozicije dosla na grane da sa vama za dvije godine bude na ivici cenzusa.Idite svi i to odmah nema sa vama vise nade u rusenje dodika i lopovske hijerarhije,ustvari kao vjerni sdsovac sam poceo da vjerujem da ste vi produzena ruka rezima.Samo Milicevic i ljudi koji su razbili crvene u svojim sredinama mogu voditi stranku,niko drugi....

ODGOVORITE
Name

nnn

10.10.2016 12:01

Nju necemo menjat.

Name

Сарајевско-Романијски Корпус ВРС

10.10.2016 14:43

А зашто је она не замјењива? Шта она вам дође као Штрумфета ?

Name

Milan Gacko

11.10.2016 10:33

I ovdje smo jedva prošli. U 100 glasova. Vukota nije postigao rezultat u opštini, a u izbornoj jedinici još gore. On je prava ljudina, ali da bi bio predsjednik SDS, treba mu mnogo više. Trebaju ljudi čiji su rezultati i rad više prepoznati - Miličević, Šatović, Mićić, Obren. Ostali, uključujući i Pandurevićevu, nemaju kredibilitet. Takođe, ako ne prevlada struktura pobjednika i ljudi od akcije, s pravom će se postavljati pitanje da li to Mile kadrira u SDS-u.

Name

ŽIKA Ž

10.10.2016 12:12

MLADEN BOSIĆ JE GOSPODIN. ČOVJEKA NE MORATE VOLITI AL, ZNANJE, PAMET, ŠKOLU MORATE POŠTOVATI. IZGLEDA DA MNOGIMA VIŠE ODGOVARA ŠATORSKA, ŠATROVAČKA PRIČA "NAM MILOG BAJE" SA MIKROFONOM U RUCI VIŠE GOVORI O NAMA NEGO O NJEMU SAMOMOM. U OSTALOM ZA NORMALNE LJUDE ON NIJE NI BITAN....

ODGOVORITE
Name

Re

10.10.2016 12:33

ISTOG SAM MISLJENJA I O TOME STALNO PISEM..BOSIC JE GOSPODIN U SVAKOM SMISLU PA I U POLITICI STO JE OVIM GESTOM I POTVRDIO NA ZALOST NAS SIMPATIZERA A IMA NAS POPRILICNO..NISMO SVI RODJENI DA BUDEMO KRKANI.

Name

MIHAILO MIKIC

10.10.2016 15:41

Od toga sto je Mladen Bosic pametan i gospodin covjek koji ima svoje bontonske norme lijepog ponasanja u politici se ne dobija nista. Politika je kur.. od koje niko nije utekao a da ga nije jeb...

Name

realan

11.10.2016 12:54

PUSTI TU PRIČU O GOSPODI NAROD NIJE BLESAV ON NAJBOLJE ZNA SVOJU OKOLINU. KAKAV JE KO ČOVJEK TO SE VIDI PO PODRŠCI U SVOM MJESTU. SVI LIDERI TZV. OPOZICIJE SU UBJEDLJIVO PORAŽENI U KOMŠILUKU (MIHALJICA ,ČAVIĆ, GATARIĆ)A DODIK 75% NE SAMO U LAKTAŠIMA VEĆ I SVIM OKOLNIM MJESTIMA(SRBAC,BANJA LUKA, GRADIŠKA). TREBAJU NAM LJUDI KOJE KOMŠIJE VOLE A NE BAKIR I AMBASADORI.

Name

Aa

10.10.2016 12:48

Prije bi glasao za HDZ nego SDS . Vise bi hrvati napravili za srpsku nego ovi izdajnicki kajmani . Prca se kriminal korupcija da napomenem da su upravu ljudi is SDS kriminalci u doboju su srbi morali glasati za SDS obrena petrovica davao je licno i on od 50 do 100 KM za glas . Dosli su i kod moje mame nudili para za glas ..postoje i videi snimci a onda dodik kriminalac . Jadni ste . Da napomenem mektic zeli da ukine policiju srpske pod svako cIjenu . A onda dodik kriv .. bolesnici su svi koji su dali glas za njih srpska stoka

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

10.10.2016 22:26

A tebi se sviđa šator

Name

Re Aa

11.10.2016 05:28

Dodik, Stanković, Stanković II, Špirić, Radmanović, Davidović, Gavranović, Radišić, Škrbić, neka ti svi budu kumovi na krštenju vaše supruge.

Name

манијемогуће

11.10.2016 13:20

Тако и ваш шеф каже за Драгана Човића да је више урадио за Србе од СДС-а.

Name

Banja Luka on Line

10.10.2016 12:52

Hm...ne bi bilo zgoreg i ona da podnese ostavku.

ODGOVORITE
Name

Nemoj tako.

10.10.2016 15:50

Izvini, a od cega ce zivjeti kad podnese ostavku? Ona je bez drugog zanimanja i njeno prvo radno mjesto je previsoka politicka pozicija, sta ako ostane bez tog zanimanja.

Name

MOJNE

12.10.2016 09:11

HEJ BL , MAČAK JE SKROZ GOTIVAN , HOĆEŠ DA GLEDAMO MAJKIĆU JESI LI NORMALAN, BOLJE JE .....

Name

Milan

10.10.2016 14:47

Bosic je vodio pametnu i odgovornu politiku umjerenog konzervativizma izbacujuci populisticki nacionalizam iz SDS. Medjuti u odlucnom trenutku nije pokazao hrabrost i drzavnicko djelovanje u politici zato sto se NIJE OTVORENO SUPROSTAVIO LAZNOM I BESMISLENOM REFERNDUMU A TREBAO JE. Svi su znali da taj referendum jedino sluzi kao pokrice loplovluka izdaje vladajuce garniture. Ljudi su izlazili na taj referendum zbog osjecaja krivice iako su znali da je sve to smijurija.Trebao je biti malo odlucniji u tom pogledu.

ODGOVORITE
Name

re

11.10.2016 10:15

Pa svi ste se upecali na taj njegov trik,a znas zasto jer ste glupi kao narod...poslije j...a nema kajanja

Name

Milan

11.10.2016 10:42

Srbi, Hrvati I Bosnjaci su jedan narod tako da smo svi podjednako glupi. Ili mozda mislis da su Bosnjaci pametniji kada povjeruju Bakirevom obecanju od 100 000 radnih mjesta hahahahahahaha

Name

Re Milan

12.10.2016 07:35

Ima ona od Dubioze: "Svi smo ista govna" :)

Name

Državnik

11.10.2016 06:30

I Čavić dok je bio na čelu SDS-a i RS-a vodio je politiku kao državnik pa je prodao Izvještaj o Srebrenici i Vojsku Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

dragica

11.10.2016 09:05

Ne zaobilazi istinu!

Name

re drzavnik

11.10.2016 10:13

Reci ti nam je li on mozda nesto slagao...

Name

dragica

11.10.2016 13:54

Sve!Samo ja nisam iz tabora bahatih i nevaspitanih.

Name

Državnik

11.10.2016 17:45

Dragice, Dragice kasno ćeš shvatiti da je istina što je napisano, a ako neko laže i nije istina ono što govori ili piše kaži mu da laže. Pitaj Milovana Stankovića bivšeg ministra odbrane RS je li istina što je napisano, a on nije iz tabora bahatih i nevaspitanih.

Name

Pitanje za državnika

12.10.2016 13:00

A ko dade građu iz Jasenovca i Gradine?

Name

Драгс

12.10.2016 15:19

Држ се куваче.

Name

dragica

12.10.2016 16:38

Vi ne umijete učestvovati u debati.Cijeni vaš pokušaj,ali ako vam je lakše to ni vaši istomišljenici ne znaju,ali vam ni nedostaju niski udarci.

Name

Ne bi me iznenadilo

11.10.2016 14:24

Ne bi me iznenadilo da novi tužilac bude imenovan iz redova bivšeg specijalnog tužilaštva Postavljaju se na rukovodeća mjesta oni koji će da štite korumpirane političke elite

ODGOVORITE
Name

banja luka

12.10.2016 08:02

Ako imate mozga svi se narednih dana preselite u Bijeljinu ili gledajte mirno kao do sada sta se desava!

ODGOVORITE
Name

bosanac i Herc.

12.10.2016 12:18

Podrska Pandurevcevoj u nastojanju da se to zlo kriminala i korupcije skrese sto prije.Istina je da se stvarno protiv korupcije iz Republike Srpske bori samo SZP i iz federacije Nasa Stranka i DF i GS dok tu vrstu rijeci SNSD-SDA-HDZ nikad ne spomene ni slucajno i onda se pitamo sto pobjedjuju.

ODGOVORITE