Звездин Бијељинац - Дејан Јовељић: Име сам добио по Звездиној легенди!

„То ми је драже него када ме пореде са великим асовима“, поручио млади нападач.

Фудбал 13.10.2016 | 14:30
Звездин Бијељинац - Дејан Јовељић: Име сам добио по Звездиној легенди!
Листа енглеског Гардијана, на којој се нашао Дејан Јовељић, променила је живот талентованог нападача Црвене звезде. Сада се сви питају: Хоће ли клуб са Маракане имати довољно среће и знања да у фудбалско сазвежђе катапултира момка рођеног 1999.године.

Много тога је о себи рекао Дејан Јовељић претходних дана, а открио је и за клупски сајт како  је добио име.

„ Нисам то до сада спомињао, али име сам добио по Звездиној легенди Дејану Станковићу. То ми је отац открио када сам почео да тренирам у Звезди и то ми је драже од свих поређења са светским звездама. И сам сам имао прилике да уживам у Станковићевим играма и, иако је он везни играч, могу да кажем да ми је узор у каријери. Од активних играча можда сам најсличнији Суарезу. Волим и Ибрахимовића да гледам, али по стилу игре се доста разликујемо. Код Суареза препознајем исту особину као код себе, има превелику жељу за фудбалом, гладан је голова и то је оно што га чини тако великим играчем“, поручио је Дејан Јовељић у изјави за клупски сајт.

Од првог дана када је дошао у Звезду сања о трку на север након поготка у дербију.

„Волео бих да ме навијачи Звезде једног дана памте по головима у вечитим дербијима. Имао сам искуства у дербију омладинаца да постигнем хет-трик и надам се да ће се то поновити и у сениоркој категорији. Невероватан осећај, то су утакмице које носе посебну драж и које рађају велике играче“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар