Zvezdin Bijeljinac - Dejan Joveljić: Ime sam dobio po Zvezdinoj legendi!

„To mi je draže nego kada me porede sa velikim asovima“, poručio mladi napadač.

Fudbal 13.10.2016 | 14:30
Zvezdin Bijeljinac - Dejan Joveljić: Ime sam dobio po Zvezdinoj legendi!
Lista engleskog Gardijana, na kojoj se našao Dejan Joveljić, promenila je život talentovanog napadača Crvene zvezde. Sada se svi pitaju: Hoće li klub sa Marakane imati dovoljno sreće i znanja da u fudbalsko sazvežđe katapultira momka rođenog 1999.godine.

Mnogo toga je o sebi rekao Dejan Joveljić prethodnih dana, a otkrio je i za klupski sajt kako  je dobio ime.

„ Nisam to do sada spominjao, ali ime sam dobio po Zvezdinoj legendi Dejanu Stankoviću. To mi je otac otkrio kada sam počeo da treniram u Zvezdi i to mi je draže od svih poređenja sa svetskim zvezdama. I sam sam imao prilike da uživam u Stankovićevim igrama i, iako je on vezni igrač, mogu da kažem da mi je uzor u karijeri. Od aktivnih igrača možda sam najsličniji Suarezu. Volim i Ibrahimovića da gledam, ali po stilu igre se dosta razlikujemo. Kod Suareza prepoznajem istu osobinu kao kod sebe, ima preveliku želju za fudbalom, gladan je golova i to je ono što ga čini tako velikim igračem“, poručio je Dejan Joveljić u izjavi za klupski sajt.

Od prvog dana kada je došao u Zvezdu sanja o trku na sever nakon pogotka u derbiju.

„Voleo bih da me navijači Zvezde jednog dana pamte po golovima u večitim derbijima. Imao sam iskustva u derbiju omladinaca da postignem het-trik i nadam se da će se to ponoviti i u seniorkoj kategoriji. Neverovatan osećaj, to su utakmice koje nose posebnu draž i koje rađaju velike igrače“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar