Трамп опет о сексу и "року трајања" жена

Највећи скандал у председничкој кампањи Доналда Трампа још није готов - после снимака из 2005. године у којима се хвали сексуалним напастовањем, у јавност су изашли нови снимци више његових интервјуа у последње 23 године.

Свијет 09.10.2016 | 20:33
Трамп опет о сексу и "року трајања" жена
У снимцима разговора с чувеним радио-водитељем Хауардом Стерном из 2000. године, које је објавио ЦНН, наклоњен америчкој Демократској странци, Трамп каже како га "није брига" да ли задовољи жену с којом спава, да је "рок трајања" за жене с којима је у вези 35 година, и да је имао секс утроје.

"Нисмо ли сви? Јесмо ли бебе", одговорио је Стерну на питање о сексу у утроје.

Трамп је описао и како је на такмичењима Мис јуниверс често знао да упадне у свлачионицу међу голе такмичарке.

Са Стерном је разговарао и о томе да ли је могао да спава са принцезом Дајаном, да ли би остао са својом женом да је унакажена у саобраћајној несрећи и има ли његова ћерка Иванка вештачке груди.

"Заправо је увек била врло бујна", коментарисао јеТрамп њен изглед.

У једној емисији у разговор се укључила и његова супруга Меланија, која је рекла да она и Доналд "имају невероватан секс једном дневно, некад и чешће".

Секс је иначе честа тема Стернових емисија. Добар део његових интервјуа састоји се од испитивања гостију о њиховом сексуалном животу и фантазијама, а у Трампу је нашао више него вољног саговорника, пише "Вашингтон пост".

Трамп је одбио да одговори на питање о сексу са такмичаркама Мис јуниверс, који је донедавно био у његовом власништву.

Трамп је 1993. године рекао да је био веран својој бившој жени много година, док није схватио да њихов брак неће опстати.

На питање о доби жена с којима је спавао, рекао је да је идеална доб 30 година, али да нема неку посебну границу, осим кад су у питању малолетнице.



Извор: Агенције
Фото: АП

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Правда

10.10.2016 04:58

Драмп је психопата...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

10.10.2016 12:15

Сви су људи слицни међусобно једни другим само греху, па тако исто Хилари и Трамп.