Tramp opet o seksu i "roku trajanja" žena

Najveći skandal u predsedničkoj kampanji Donalda Trampa još nije gotov - posle snimaka iz 2005. godine u kojima se hvali seksualnim napastovanjem, u javnost su izašli novi snimci više njegovih intervjua u poslednje 23 godine.

Svijet 09.10.2016 | 20:33
Tramp opet o seksu i "roku trajanja" žena
U snimcima razgovora s čuvenim radio-voditeljem Hauardom Sternom iz 2000. godine, koje je objavio CNN, naklonjen američkoj Demokratskoj stranci, Tramp kaže kako ga "nije briga" da li zadovolji ženu s kojom spava, da je "rok trajanja" za žene s kojima je u vezi 35 godina, i da je imao seks utroje.

"Nismo li svi? Jesmo li bebe", odgovorio je Sternu na pitanje o seksu u utroje.

Tramp je opisao i kako je na takmičenjima Mis junivers često znao da upadne u svlačionicu među gole takmičarke.

Sa Sternom je razgovarao i o tome da li je mogao da spava sa princezom Dajanom, da li bi ostao sa svojom ženom da je unakažena u saobraćajnoj nesreći i ima li njegova ćerka Ivanka veštačke grudi.

"Zapravo je uvek bila vrlo bujna", komentarisao jeTramp njen izgled.

U jednoj emisiji u razgovor se uključila i njegova supruga Melanija, koja je rekla da ona i Donald "imaju neverovatan seks jednom dnevno, nekad i češće".

Seks je inače česta tema Sternovih emisija. Dobar deo njegovih intervjua sastoji se od ispitivanja gostiju o njihovom seksualnom životu i fantazijama, a u Trampu je našao više nego voljnog sagovornika, piše "Vašington post".

Tramp je odbio da odgovori na pitanje o seksu sa takmičarkama Mis junivers, koji je donedavno bio u njegovom vlasništvu.

Tramp je 1993. godine rekao da je bio veran svojoj bivšoj ženi mnogo godina, dok nije shvatio da njihov brak neće opstati.

Na pitanje o dobi žena s kojima je spavao, rekao je da je idealna dob 30 godina, ali da nema neku posebnu granicu, osim kad su u pitanju maloletnice.



Izvor: Agencije
Foto: AP

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pravda

10.10.2016 04:58

Dramp je psihopata...

ODGOVORITE
Name

MIHAILO MIKIC

10.10.2016 12:15

Svi su ljudi slicni međusobno jedni drugim samo grehu, pa tako isto Hilari i Tramp.