Михајловићева: Дачић се бави туђим послом

Лидер СПС Ивица Дачић је посљедњи човјек на свијету који ће се питати о кандидату Српске напредне странке за предсједника, поручила је данас функционерка СНС-а Зорана Михајловић.

Србија 09.10.2016 | 21:20
Михајловићева: Дачић се бави туђим послом
"Бојим се да се председник СПС Ивица Дачић поново меша у туђе ствари и да се бави туђим послом. Дачић је последњи човек на свету од ког ће зависити ко ће бити кандидат СНС за председника Србије'', објавила је данас Михајловић на свом Фејсук профилу поводом Дачићеве изјаве да социјалисти не би подржали Михајловићку за председника Србије ако би је кандидовао СНС.

''Као што СНС није бирао ни Бранка Ружића и Предрага Марковића, који су толико пута до сада нападали мене и моје пријатеље из СНС, као што нисмо СНС и ја криви што људи одлазе од Дачића, тако Дачић неће одређивати кога ће СНС да предложи на изборима за председника Србије'', поручила је Михајловић и додала да ће то учинити искључиво Александар Вучић и највише руководство СНС.

Она је написала и да очекује од свих коалиционих партнера у Влади Србије, па и од Дачића, да подрже кандидата СНС кога одреди премијер Вучић.

Извор: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар