Mihajlovićeva: Dačić se bavi tuđim poslom

Lider SPS Ivica Dačić je posljednji čovjek na svijetu koji će se pitati o kandidatu Srpske napredne stranke za predsjednika, poručila je danas funkcionerka SNS-a Zorana Mihajlović.

Srbija 09.10.2016 | 21:20
Mihajlovićeva: Dačić se bavi tuđim poslom
"Bojim se da se predsednik SPS Ivica Dačić ponovo meša u tuđe stvari i da se bavi tuđim poslom. Dačić je poslednji čovek na svetu od kog će zavisiti ko će biti kandidat SNS za predsednika Srbije'', objavila je danas Mihajlović na svom Fejsuk profilu povodom Dačićeve izjave da socijalisti ne bi podržali Mihajlovićku za predsednika Srbije ako bi je kandidovao SNS.

''Kao što SNS nije birao ni Branka Ružića i Predraga Markovića, koji su toliko puta do sada napadali mene i moje prijatelje iz SNS, kao što nismo SNS i ja krivi što ljudi odlaze od Dačića, tako Dačić neće određivati koga će SNS da predloži na izborima za predsednika Srbije'', poručila je Mihajlović i dodala da će to učiniti isključivo Aleksandar Vučić i najviše rukovodstvo SNS.

Ona je napisala i da očekuje od svih koalicionih partnera u Vladi Srbije, pa i od Dačića, da podrže kandidata SNS koga odredi premijer Vučić.

Izvor: Agencije

Komentari / 0

Ostavite komentar