СП: Наполи ће бити бијесан - тешка повреда Милика!

Скупо плаћени нападач Наполија повредио се на репрезентативној "дужности". И дуже време га неће бити на терену...

Фудбал 09.10.2016 | 16:00
СП: Наполи ће бити бијесан - тешка повреда Милика!
Сјајно је почео сезону у Наполију, али сада предстоји дужа пауза.

Талентовани нападач италијанског тима Аркадијуш Милик (22) повредио је лигаменте колена на репрезентативној "дужности" у дресу Пољске у победи над Данском (3:2) и ван терена ће бити минимум четири месеца.

Повреде на које клубови не могу да утичу, одштета ФИФА је углавном "слаба утеха", сигурно ће разбеснети власника и тренера Наполија пошто је скупо плаћени нападач (32 милиона) почео да погађа за "партенопеи" и оправдава новац који је уложен у њега као у директну замену за Игуаина.

Он је ове сезоне 7 голова на 9 утакмица и полако постајао "љубимац навијача", али га у наредним сатима очекује операција у Италији и дуже одсуство са терена.

Срећа у несрећи по Милика и Наполи је то што није у потпуности "покидао" лигаменте, већ само делимично, па је избегао одсуство са терена које обично зна да траје и читаву сезону.

Из Наполија већ предузимају потребне потезе и раде на ангажовању његове замене, па би тако у клуб могао да дође неко од слободних агената, док се разматра и могућност "повлачења" неких играча са позајмица.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар