SP: Napoli će biti bijesan - teška povreda Milika!

Skupo plaćeni napadač Napolija povredio se na reprezentativnoj "dužnosti". I duže vreme ga neće biti na terenu...

Fudbal 09.10.2016 | 16:00
SP: Napoli će biti bijesan - teška povreda Milika!
Sjajno je počeo sezonu u Napoliju, ali sada predstoji duža pauza.

Talentovani napadač italijanskog tima Arkadijuš Milik (22) povredio je ligamente kolena na reprezentativnoj "dužnosti" u dresu Poljske u pobedi nad Danskom (3:2) i van terena će biti minimum četiri meseca.

Povrede na koje klubovi ne mogu da utiču, odšteta FIFA je uglavnom "slaba uteha", sigurno će razbesneti vlasnika i trenera Napolija pošto je skupo plaćeni napadač (32 miliona) počeo da pogađa za "partenopei" i opravdava novac koji je uložen u njega kao u direktnu zamenu za Iguaina.

On je ove sezone 7 golova na 9 utakmica i polako postajao "ljubimac navijača", ali ga u narednim satima očekuje operacija u Italiji i duže odsustvo sa terena.

Sreća u nesreći po Milika i Napoli je to što nije u potpunosti "pokidao" ligamente, već samo delimično, pa je izbegao odsustvo sa terena koje obično zna da traje i čitavu sezonu.

Iz Napolija već preduzimaju potrebne poteze i rade na angažovanju njegove zamene, pa bi tako u klub mogao da dođe neko od slobodnih agenata, dok se razmatra i mogućnost "povlačenja" nekih igrača sa pozajmica.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar