НБА - предсезона: Бјеличин двоцифрен учинак за побједу Минесоте! Мирзина ''седмица''!

Српски кошаркаш Немања Бјелица постигао је 12 поена у победи Минесоте над Мајамијем у предсезони НБА Лиге. У ноћи са суботе на недјељу, Милвоки Бакси Мирзе Телетовића савладали су Далас Мавериксе 88:74, а Мирза Телетовић уписао је седам поена за 17 минута проведених на терену.

Кошарка 09.10.2016 | 15:45
НБА - предсезона: Бјеличин двоцифрен учинак за побједу Минесоте! Мирзина ''седмица''!
'Бели' је ушао са клупе и провео 26. минута на паркету на мечу у ком су ’Вукови’ добили резлутатом 109:100. Он је погодио две тројке уз пет скокова, имао две украдене лопте, једну асистенцију и једну блокаду.

Бивши кошаркаш Фенербахчеа опоравио се од повреде због које није могао да наступи за нашу репрезентацију у Рију, али сада ће имати прилику да се покаже искусном трнеру Тиму Тибодоу. Најбољи у екипи Минесоте био је Карл Ентони Таунс који је меч завршио са 20 поена.

У преосталим мечевима Кајри Ирвинг ,Тони Паркер и Двејн Вејд су носили своје екипе до победе.

Леброн Џејмс и Кајри Ирвинг постигли су по 15 поена за Кливленд Кавалирсе у победи над Филаделфијом 108:105.

Сан Антионио је био бољи од Атланте 102:91, а Тони Паркер био је најјефикаснији са 15 поена, док су Кавај Ленард и Ламаркус Олдриџ додали по 14 поена.

Двејн Вејд је са 22 поена и осам асистенција био је најбољи у екипи из Чикага у победи над Индијаном – 105:121 и то је била његова најбоља игра у предсезони, док су ’Бикови’ остварили своју прву победу. Никола Миротић је постигао 18 поена уз девет скокова.

Њујорк Никси су били бољи од Бруклин Нетса 116:98, а Кармело Ентони је за екипу из Њујорка додао 16 поена.

У ноћи са суботе на недјељу, Милвоки Бакси Мирзе Телетовића савладали су Далас Мавериксе 88:74, а Мирза Телетовић уписао је седам поена за 17 минута проведених на терену.

Милвоки Бакси у другом припремном мечу савладали су Далас Маверике 88:74, а у тријумфу је учествовао и бх. репрезентативац, који је за 17 минута на терену убацио седам поена, уз шут из игре три од осам (тројке 1/5).

Најефикаснији у победи Милвокија био је Џабари Паркер са 21 поеном, док је у пораженом саставу Двајт Пауел постигао 15 поена.

За разлику од пораза од Чикага прије пет дана (91:93), када је убацио 10 поена, Телетовић је синоћ играо три минута мање и постигао исто толико поена мање.

Остали мечев:и

Далас – Милвоки : 74:88

Шарлот – Бостон : 86:104

Коментари / 0

Оставите коментар