NBA - predsezona: Bjeličin dvocifren učinak za pobjedu Minesote! Mirzina ''sedmica''!

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica postigao je 12 poena u pobedi Minesote nad Majamijem u predsezoni NBA Lige. U noći sa subote na nedjelju, Milvoki Baksi Mirze Teletovića savladali su Dalas Maverikse 88:74, a Mirza Teletović upisao je sedam poena za 17 minuta provedenih na terenu.

Košarka 09.10.2016 | 15:45
NBA - predsezona: Bjeličin dvocifren učinak za pobjedu Minesote! Mirzina ''sedmica''!
'Beli' je ušao sa klupe i proveo 26. minuta na parketu na meču u kom su ’Vukovi’ dobili rezlutatom 109:100. On je pogodio dve trojke uz pet skokova, imao dve ukradene lopte, jednu asistenciju i jednu blokadu.

Bivši košarkaš Fenerbahčea oporavio se od povrede zbog koje nije mogao da nastupi za našu reprezentaciju u Riju, ali sada će imati priliku da se pokaže iskusnom trneru Timu Tibodou. Najbolji u ekipi Minesote bio je Karl Entoni Tauns koji je meč završio sa 20 poena.

U preostalim mečevima Kajri Irving ,Toni Parker i Dvejn Vejd su nosili svoje ekipe do pobede.

Lebron Džejms i Kajri Irving postigli su po 15 poena za Klivlend Kavalirse u pobedi nad Filadelfijom 108:105.

San Antionio je bio bolji od Atlante 102:91, a Toni Parker bio je najjefikasniji sa 15 poena, dok su Kavaj Lenard i Lamarkus Oldridž dodali po 14 poena.

Dvejn Vejd je sa 22 poena i osam asistencija bio je najbolji u ekipi iz Čikaga u pobedi nad Indijanom – 105:121 i to je bila njegova najbolja igra u predsezoni, dok su ’Bikovi’ ostvarili svoju prvu pobedu. Nikola Mirotić je postigao 18 poena uz devet skokova.

Njujork Niksi su bili bolji od Bruklin Netsa 116:98, a Karmelo Entoni je za ekipu iz Njujorka dodao 16 poena.

U noći sa subote na nedjelju, Milvoki Baksi Mirze Teletovića savladali su Dalas Maverikse 88:74, a Mirza Teletović upisao je sedam poena za 17 minuta provedenih na terenu.

Milvoki Baksi u drugom pripremnom meču savladali su Dalas Maverike 88:74, a u trijumfu je učestvovao i bh. reprezentativac, koji je za 17 minuta na terenu ubacio sedam poena, uz šut iz igre tri od osam (trojke 1/5).

Najefikasniji u pobedi Milvokija bio je Džabari Parker sa 21 poenom, dok je u poraženom sastavu Dvajt Pauel postigao 15 poena.

Za razliku od poraza od Čikaga prije pet dana (91:93), kada je ubacio 10 poena, Teletović je sinoć igrao tri minuta manje i postigao isto toliko poena manje.

Ostali mečev:i

Dalas – Milvoki : 74:88

Šarlot – Boston : 86:104

Komentari / 0

Ostavite komentar