Филмска потјера за нарко-групом у Србији

У Србији је полиција у Ариљу извела акцију, у којој је заплијењена велика количина марихуане, а дошло је и до пуцњаве између полиције и криминалаца.

Србија 09.10.2016 | 11:25
Филмска потјера за нарко-групом у Србији
Поједини грађани су рекли да су се чули пуцњи и да се у Ариљу одвијала филмска потјера полиције за бјегунцима, јавио је РТС.

Ухапшене су двије особе, а акција против нарко-групе још није окончана. Српски медији пишу да је синоћ послије поноћи ариљска полиција покушала да заустави возило у селу Гривска, надомак Ариља, у близини засада марихуане који је претходно откривен.

Осумњичени су у том тренутку возилом кренули на полицајце, који су били принуђени да спасавају живу главу. У том тренутку дошло је до пуцњаве и, према незваничним сазнањима, један метак погодио је аутомобил у коме су се налазили бјегунци.

Полиција је кренула у потјеру за возилом, али га је затекла непуштеног, и то у ливади поред пута у коју је слетјело. Према незваничним сазнањима, полиција зна идентитет једног од бјегунаца и ријеч је о особи познатој по разним кривичним дјелима.

У наставку акције, полиција је током ноћи потпуно блокирала дио Ариља у коме живе осумњичени, а приликом претреса кућа једног од њих пронађена је већа количина наркотика. Осумњичени су још у бјекству.

Извор: РТС/Срна

Коментари / 0

Оставите коментар