Filmska potjera za narko-grupom u Srbiji

U Srbiji je policija u Arilju izvela akciju, u kojoj je zaplijenjena velika količina marihuane, a došlo je i do pucnjave između policije i kriminalaca.

Srbija 09.10.2016 | 11:25
Filmska potjera za narko-grupom u Srbiji
Pojedini građani su rekli da su se čuli pucnji i da se u Arilju odvijala filmska potjera policije za bjeguncima, javio je RTS.

Uhapšene su dvije osobe, a akcija protiv narko-grupe još nije okončana. Srpski mediji pišu da je sinoć poslije ponoći ariljska policija pokušala da zaustavi vozilo u selu Grivska, nadomak Arilja, u blizini zasada marihuane koji je prethodno otkriven.

Osumnjičeni su u tom trenutku vozilom krenuli na policajce, koji su bili prinuđeni da spasavaju živu glavu. U tom trenutku došlo je do pucnjave i, prema nezvaničnim saznanjima, jedan metak pogodio je automobil u kome su se nalazili bjegunci.

Policija je krenula u potjeru za vozilom, ali ga je zatekla nepuštenog, i to u livadi pored puta u koju je sletjelo. Prema nezvaničnim saznanjima, policija zna identitet jednog od bjegunaca i riječ je o osobi poznatoj po raznim krivičnim djelima.

U nastavku akcije, policija je tokom noći potpuno blokirala dio Arilja u kome žive osumnjičeni, a prilikom pretresa kuća jednog od njih pronađena je veća količina narkotika. Osumnjičeni su još u bjekstvu.

Izvor: RTS/Srna

Komentari / 0

Ostavite komentar