Министри Владе Србије заједно на туширању?

Министри Владе Србије у Нишу ће на располагању имати заједничко купатило, баш попут војника и по оној старој “ред, рад и дисциплина”!

Србија 09.10.2016 | 09:53
Министри Владе Србије заједно на туширању?
Влада Србије ће од 13. до 18. октобра боравити у Нишу. Ни премијер Александар Вучић, а ни министри неће користити услуге хотела, већ ће спавати у нишкој касарни.

Војнички живот наших министара трајаће пет дана. Своје удобне кожне фотеље замениће дрвеним столицама, заједно ће јести, а на располагању ће имати и заједничко купатило. Како “Ало!” сазнаје, собе су удобне и чисте, а на сваком спрату има по неколико тоалета.

У Нишу се све гланца и дотерује за долазак премијера Александра Вучића и министара.

"Двориште је сређено, све се гланца и чисти како би све било као под конац. Инвентар се сређује, а што се сале за ручавање тиче, врло је пристојна и не одудара од каквог модерног угоститељског објекта. Можда ће желети да пробају и чувени војнички пасуљ, јер овде се спремају укусна јела", казао је наш добро обавештени извор.

Касарна се налази се у близини центра града, има савремену мултимедијалну салу, салу за састанке.

"Биће забавно, зашто да не, да се подсете војничких дана. Најважније је да је све чисто, удобно и пространо, да ће имати прилику да обаве све активности које су замислили, а посебно је важно што је грађанима касарна доступна због добре повезаности аутобуском линијом, јер, колико знамо, премијер ће разговарати са грађанима и могуће је да ће то учинити баш у касарни. Надамо се да ће премијер и министри бити задовољни јер је објекат заиста леп и чист", објашњава наш добро обавештени извор.

За Ниш су спремни и министри, који тврде да им није битно ни где ће спавати, а неће им сметати ни војнички услови.

"Није још направљен званичан протокол и не знам распореде, али немам проблем да будем у било каквим условима", поручила је за “Ало!” министарка Зорана Михајловић. Исти став има и њена колегиница из Владе министарка Славица Ђукић Дејановић.



Шта чека Вучићеве људе на заседању владе у Нишу

"За мене је битнији садржај послова Владе и што ћу бити у делу Србије са перспективом депопулационих општина. Уз заједничке, планирам и ове активности. Није проблем за мене једно купатило, нити собе које сте поменули", казала је за “Ало!” министарка.

Из кабинета Ане Брнабић, министарке државне управе и локалне самоуправе, поручили су за “Ало!” да смештај и услови нису министаркин приоритет.

"Министарка Брнабићева ће логостику прилагодити агенди састанака и активностима у Нишу", казали су из кабинета Брнабићеве.



Шарчевић: Служио сам војску у овој касарни!

Министар просвете Младен Шарчевић искористиће боравак у Нишу да евоцира успомене на војничке дане, пошто је у тој касарни, како открива за “Ало!”, служио војску. - Служио сам војску у Нишу и ако буде баш моја касарна, ето мени прилике да евоцирам успомене. Био сам ронилац, па сам касарну виђао као хотел “Хилтон”, и то једанпут месечно. Све време сам проводио на терену. Ако могу да бирам цимера, бирам Банета Недимовића, казао је за “Ало!” са осмехом Шарчевић.

Извор: Ало

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Студент

09.10.2016 08:14

Коме испадне сапун ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

09.10.2016 12:49

Тај ће да се сагне. А неки ће се сагети и без сапуна... Само да имају довољно васелина.

Name

тус хладан

09.10.2016 08:16

Тусирају се заједно да се расхладе од пара које су узели за Трепцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АНА БРНАБИЦ

09.10.2016 08:32

ЗОРАНА ЦУВАЈ СЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пок

09.10.2016 08:57

Неки би то назвали и прибикавање на затворске дане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РадикалНО

09.10.2016 10:09

Који циркус од државе и од владе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блуд

09.10.2016 12:31

У питању је неморал који се сири на силу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

09.10.2016 16:43

Ово вриједја интелигенцију свих нас !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

#

09.10.2016 22:40

Знао сам реци да маратонци трце поцасни круг мислеци на владајуцу партију. Медјутим све висе ми се цини да поцасни круг трци народ. А овај стркљо треба јос само дохватити прекидац и угасити свјетло.

ОДГОВОРИТЕ