Ministri Vlade Srbije zajedno na tuširanju?

Ministri Vlade Srbije u Nišu će na raspolaganju imati zajedničko kupatilo, baš poput vojnika i po onoj staroj “red, rad i disciplina”!

Srbija 09.10.2016 | 09:53
Ministri Vlade Srbije zajedno na tuširanju?
Vlada Srbije će od 13. do 18. oktobra boraviti u Nišu. Ni premijer Aleksandar Vučić, a ni ministri neće koristiti usluge hotela, već će spavati u niškoj kasarni.

Vojnički život naših ministara trajaće pet dana. Svoje udobne kožne fotelje zameniće drvenim stolicama, zajedno će jesti, a na raspolaganju će imati i zajedničko kupatilo. Kako “Alo!” saznaje, sobe su udobne i čiste, a na svakom spratu ima po nekoliko toaleta.

U Nišu se sve glanca i doteruje za dolazak premijera Aleksandra Vučića i ministara.

"Dvorište je sređeno, sve se glanca i čisti kako bi sve bilo kao pod konac. Inventar se sređuje, a što se sale za ručavanje tiče, vrlo je pristojna i ne odudara od kakvog modernog ugostiteljskog objekta. Možda će želeti da probaju i čuveni vojnički pasulj, jer ovde se spremaju ukusna jela", kazao je naš dobro obavešteni izvor.

Kasarna se nalazi se u blizini centra grada, ima savremenu multimedijalnu salu, salu za sastanke.

"Biće zabavno, zašto da ne, da se podsete vojničkih dana. Najvažnije je da je sve čisto, udobno i prostrano, da će imati priliku da obave sve aktivnosti koje su zamislili, a posebno je važno što je građanima kasarna dostupna zbog dobre povezanosti autobuskom linijom, jer, koliko znamo, premijer će razgovarati sa građanima i moguće je da će to učiniti baš u kasarni. Nadamo se da će premijer i ministri biti zadovoljni jer je objekat zaista lep i čist", objašnjava naš dobro obavešteni izvor.

Za Niš su spremni i ministri, koji tvrde da im nije bitno ni gde će spavati, a neće im smetati ni vojnički uslovi.

"Nije još napravljen zvaničan protokol i ne znam rasporede, ali nemam problem da budem u bilo kakvim uslovima", poručila je za “Alo!” ministarka Zorana Mihajlović. Isti stav ima i njena koleginica iz Vlade ministarka Slavica Đukić Dejanović.



Šta čeka Vučićeve ljude na zasedanju vlade u Nišu

"Za mene je bitniji sadržaj poslova Vlade i što ću biti u delu Srbije sa perspektivom depopulacionih opština. Uz zajedničke, planiram i ove aktivnosti. Nije problem za mene jedno kupatilo, niti sobe koje ste pomenuli", kazala je za “Alo!” ministarka.

Iz kabineta Ane Brnabić, ministarke državne uprave i lokalne samouprave, poručili su za “Alo!” da smeštaj i uslovi nisu ministarkin prioritet.

"Ministarka Brnabićeva će logostiku prilagoditi agendi sastanaka i aktivnostima u Nišu", kazali su iz kabineta Brnabićeve.



Šarčević: Služio sam vojsku u ovoj kasarni!

Ministar prosvete Mladen Šarčević iskoristiće boravak u Nišu da evocira uspomene na vojničke dane, pošto je u toj kasarni, kako otkriva za “Alo!”, služio vojsku. - Služio sam vojsku u Nišu i ako bude baš moja kasarna, eto meni prilike da evociram uspomene. Bio sam ronilac, pa sam kasarnu viđao kao hotel “Hilton”, i to jedanput mesečno. Sve vreme sam provodio na terenu. Ako mogu da biram cimera, biram Baneta Nedimovića, kazao je za “Alo!” sa osmehom Šarčević.

Izvor: Alo

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Student

09.10.2016 08:14

Kome ispadne sapun ...

ODGOVORITE
Name

Alan Ford

09.10.2016 12:49

Taj će da se sagne. A neki će se sageti i bez sapuna... Samo da imaju dovoljno vaselina.

Name

tus hladan

09.10.2016 08:16

Tusiraju se zajedno da se rashlade od para koje su uzeli za Trepcu.

ODGOVORITE
Name

ANA BRNABIC

09.10.2016 08:32

ZORANA CUVAJ SE!

ODGOVORITE
Name

Pok

09.10.2016 08:57

Neki bi to nazvali i pribikavanje na zatvorske dane.

ODGOVORITE
Name

RadikalNO

09.10.2016 10:09

Koji cirkus od države i od vlade.

ODGOVORITE
Name

Blud

09.10.2016 12:31

U pitanju je nemoral koji se siri na silu!

ODGOVORITE
Name

Goran

09.10.2016 16:43

Ovo vrijedja inteligenciju svih nas !!

ODGOVORITE
Name

#

09.10.2016 22:40

Znao sam reci da maratonci trce pocasni krug misleci na vladajucu partiju. Medjutim sve vise mi se cini da pocasni krug trci narod. A ovaj strkljo treba jos samo dohvatiti prekidac i ugasiti svjetlo.

ODGOVORITE