Видео: Бејл има ново "оружје" у свом арсеналу...!

Познат је по снажном шуту, одличном извођењу слободних удараца, брзини, дриблинзима, игри главом, а од скора је у свој "арсенал" додао и једно ново "оружје" које је намучило Аустријанце.

Фудбал 09.10.2016 | 11:30
Видео: Бејл има ново "оружје" у свом арсеналу...!
"Бронзани" у избору за најбољег фудбалера Европе, Велшанин Герет Бејл, поштено је намучио Аустријанце на њиховом "Ернст Хапел" стадиону пре неколико дана, али не толико шутевима, дриблинзима и осталим потезима својственим једном одличном нападачу.

Све то у свом "арсеналу" поседује Бејл, али се овога пута, вратио "бековским стварима" и у Бечу изводио ауте за свој тим из којих су они имали доста шанси.

Прошло је много времена откако смо га гледали као левог бека у задњој линији, пошто је од "померања" у Тотенхему постао једно од најбољих крила/офанзивних везних/нападача света, али је његовом заслугом и снажним бацањем лопте Велс стигао до другог вођства у финишу првог полувремена против Аустрије.

Настала је општа гужва, а лопта је од дефанзивца домаћег састава ушла у гол...



"Видећу шта каже селектор... Ако је то нешто што може да нам помогне да добијемо утакмице онда сјајно – користићемо то стално. То је још једно оружје Велса које ћемо користити ако буде било потребе", казао је Бејл након меча са Аустријом.

Његову репрезентацију сада очекује дуел са Грузијом док у новембру играју са Србијом.

Подсетимо, он је и у Тотенхему знао далеко да баци лопту, док у екипи Реал Мадрида извођење аута препушта својим бековима. Подсетите се како је једном у дресу Тотенхема сјајно асистирао за Џермејна Дефоа...



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар